07Dec

Uși de interior în stil Loft - cea mai populară tendință pentru 2019-2020

Comentarii

Dacă ceva timp în urmă, toți erau în goană după stilul neoclasic – combinația sublimă dintre stilul modern și valorile clasice. Astăzi, tot mai popular printre utilizatori se dovedește a fi anume stilul Loft. Tradus direct din engleză, drept mansardă reprezintă în sine un trend relativ nou, ce are la bază minimalismul, caracterul libertin și nuanțele naturale – iar design-urile în acest stil nu pot trece neobservate. Dându-ți în primul rând senzația că totul în jur „miroase” a libertate, mult spațiu liber, confort și relaxare.

Unul din detaliile care poate încheia frumos o încăpere în stil Loft sunt și ușile de interior. Dacă credeați că ușile în casă sunt un element mai puțin însemnat pentru stilul general, păi uite vrem să vă dovedim inversul. Alese corect, acestea pot servi despre elemente stilate de design, care vor încununa frumos „opera”, oferindu-vă pe lângă toate și cel mai înalt nivel de funcționalitate și confort. Iar ușile Loft sunt alegerea care cu siguranță nu se va lăsa neobservată, fie că le integrați într-un interior modern sau neoclasic. În continuare, ValdiMobila vă dezvăluie câteva secrete practice cum să alegeți și să integrați ușile într-un interior de tip Loft.

Ce modele de uși se potrivesc pentru stilul Loft ?

Loft a venit în lumea design-urilor, din New York, SUA la mijlocul secolului trecut și se aseamănă mai mult cu stilul în care erau amenajare încăperile industriale. Inițial a fost primit sceptic, iar astăzi constituie un concept modern de design care cu siguranță are cu ce vă uimi. Camerele în acest stil sunt spațioase, cu tavan înalt, iar ușile pot servi drept accesorii curajoase ce încheie efectul libertin. Dacă să vorbim în linii generale, acest trend este potrivit pentru:

  • Oamenii creativi, artistici. Acestea poate incorpora în sine atât spațiul de locuit, cât și cel de lucru, cum ar fi un oficiu, atelier sau studio;
  • Oamenii cu un buget limitat, dar care iubesc tot cei frumos și cu stil. Încăperile Loft sunt o soluție ideală de a amenaja orice spațiu, cu costuri minime;
  • Cei care iubesc spațiile deschise și largi, fără delimitări (open-space);
  • Persoanele nonconformiste, care vor să se evidențieze din mulțime.

La capitolul uși, stilul Loft a devenit unul din cele mai populare tendințe în ultimii ani, și cu fiecare an se face tot mai remarcat în colecțiile producătorilor mondiali, din toate segmentele de preț, inclusiv uși ieftine. La ValdiMobila, producător autohton de uși la comandă, dar și distribuitor de uși, mereu ținem pasul trendurilor din toate stilurile, inclusiv cele moderne. De aceea, nu ezităm să ne completăm periodic colecțiile din show-room-ul nostru cu modele fresh, de la producători cunoscuți, precum: Terminus, Albero, Belwooddoors, Rodos, New Style etc.

Pentru sezonul 2019-2020, ușile potrivite acestui stil extravagant sunt modele minimalist care extind vizual spațiul și dau senzația că te afli într-o încăpere fără limite.  Minimalismul, formele geometrice dure, nuanțe Nude și feronerie inovatoare – toate sunt despre ușile de interior moderne. Gama cromatică cuprinde culori standard: alb, gri, negru, nuanțe răcoritoare (albastru), accente calde, echilibrate (cream, ivory), dar și curajoase (roșu, oranj, bordo). Valdimobila vă propune un sortiment inedit de modele unice în acest stil, de la următorii producători:

  1. Brandul ucrainean are o colecție întreagă de uși moderne de interior, numită Loft. Printre cele mai populare modele, putem menționa: Berta G, Berta V, Berta VS, Berta VS. Modelul care face furori la popularitate este Berta G în nuanța de Alb mat.
  2. Tot de la Rodos, putem menționa și seria Cortes, în special modelele Prima și Gallioano cu figuri geometrice sublime, ce se vor integra perfect într-un interior open-space.
  3. Prin modelul său de buget, Svea – un exemplu destoinic de uși de interior ieftine, cu un aspect estetic unic. Modelul este disponibil într-o paletă bogată de nuanțe, cum ar fi: Cappuccino, Alb, gri sau Antracit.
  4. Încă un model perfect pentru încăperile spațioase este Saana de la Belwooddoors. Detaliul ce face special aceste uși este minimalismul combinat cu naturalețea. Vă vor uimi prin eleganță și stil, în special, nuanțele: Cappuccino, Pearl, Ivory și Anthracite.

Descoperă ultimele tendințe în materie de uși, alături de ValdiMobila.

Distribue prietenilor