03Aug

Cele mai noi trenduri de amenajare a livingului pentru 2019

Comentarii

Cu toții avem în casă o cameră unde ne simțim cel mai bine. Unde putem sta ore în șir, citind cartea preferată, la taifas cu familia sau prietenii, sau pur și simplu urmărind la TV filmul preferat. Și aici răspunsurile o să coincidă aproape în totalitate. „Inima” oricărei case este, fără îndoială” livingul, mai numit simplu camera de zi sau salon. Mobila în living este un element indispensabil, ce vine să organizeze estetic toate detaliile de care avem nevoie pentru maximum confort: televizor, cărți, jucării, accesorii, rame cu fotografii, și multe alte lucruri, care ca prin magie, completează atmosfera generală a acestei încăperi.

O tradiție cu rădăcini vechi, dar foarte actuală în prezent, este integrarea unui dulap în living, și nu unul obișnuit, dar cu numeroase compartimente, în care încap toate, începând cu seturile de veselă, până la haine mari sau jucării. Tradiția a evoluat, astăzi dulapurile pentru perete nu mai sunt atât de masive, și pot fi personalizate după cum îți spune inima. Iar cel mai important, sunt dotate cu elemente moderne de feronerie, care le sporesc funcționalitate, ușurința în utilizare.

Care sunt trendurile moderne de mobilier în living?

În zilele noastre, ar fi păcat să nu iei în considerare tendințele în mobilier, care, pe an ce trece, devine tot mai divers, sofisticat. Astăzi, până și cei mai pedanți clienți, au toate șansele să își găsească combinația stilurilor care se potrivește în totalitate cu preferințele individuale. Mai ales, că alternativa de a opta pentru mobila la comandă, a devenit tot mai populară printre utilizatori. Compania ValdiMobila este unul din producătorii autohtoni care vă poate ajuta să dați o nouă viață casei dvs. Și pentru a nu pierde din vizor trendurile în materie de mobilă, le ținem mereu pasul și suntem dornici să ne împărțim cu voi.

Mobila pentru living modernă e mai mult decât o îmbinare de nuanțe și designuri contemporane, ci o combinație perfectă dintre aspectul estetic și confort. Minimalismul se menține ferm pe poziția de lider, iar accesoriile futuriste vin să completeze designul general. La capitolul nuanțe, nu avem nicio limită, totul depinde de personalitatea clienților. Mobila în culoarea bej, wenge sau imitația perfectă a lemnului natural nu va ieși niciodată din modă, și poate fi combinată cu ușurință cu accesorii „strigătoare”. În plus, până și psihologii spun că culorile deschide ne relaxează mintea, sufletul, făcându-ne mai buni.

Referitor la spațiile de depozitare, regula de aur este să nu încărcăm prea mult aspectul general. Da, lucruri avem multe, dar trebuie să ne gândim și la cât de inestetic va arăta o odaie cu mai multe rafturi, sertare, decât spațiu liber. Livingurile încărcate sunt o adevărată fobie a designerilor, iar o cameră bine iluminată, ce adie a relaxare, libertate, poate deveni un loc de refugiu, de unde nu vrei niciodată să mai pleci. Iată care sunt detaliile primordiale ce ar trebui să le întrunească mobila de living, inclusiv dulapul:

  • Simplitate. Nu degeaba Voltaire spunea „Adevărata frumuseţe izvorăşte din sublim şi simplitate.” Nu vă temeți niciodată că aveți prea mult spațiu liber, mereu e posibil să adaugați vreun element adițional, dacă vă lipsește ceva.
  • Aspect individual. Alegeți ceea ce vi se potrivește, nu neapărat ce e în trend.
  • Materiale calitative. Masa din living sau dulapurile sunt o achiziție pentru mult timp înaine, de aceea e important să optați pentru materiale durabile în timp.
  • Feronerie de ultimă generație. Același lucru este și despre feronerie. Mobila de living ieftină vă va servi câțiva ani, după care o să așteptați mai repede momentul să o schimbați. Nu și în cazul modelelor de calitate.
  • Compartimentare potrivită. Schițați o listă cu toate necesitățile pe care le aveți și gândiți-vă din timp ce și unde veți păstra, detalii foarte importante ce trebuie luate în considerare de designerii ce vor proiecta viitorul mobilier.
  • Nuanțe neutre.
  • Compatibilitate cu designul general.

Vă așteptăm cu drag în show-room-ul ValdiMobila cu idei creative de decorare casei dvs. cu mobilă ce nu se va lăsa neobservată. Noi realizăm mobilier de orice complexitate, din MDF, PAL sau lemn natural, într-o paletă bogată a nuanțelor. Iar în plus, aveți parte de proiectare individuală gratuită, livrare, asamblare în Chișinău, toată Moldova.

Dați un nou respiro livingului dumneavoastră, cu mobilier de la ValdiMobila.

Distribue prietenilor