07Oct

Tendințe 2019 pentru mobila de baie! Sfaturi practice de la ValdiMobila

Comentarii

Chiar dacă este cea mai mică cameră din fiecare casă, baia este locul pe care îl vizităm cel mai des, de aceea merită să fie dotată cu mobilier stilat, funcțional, și, fără îndoială, durabil în timp. Și pentru că am luat vorba de stil, tendințele în materie de mobilă sunt atât de schimbătoare, încât uneori este greu să le ții pasul. Soluția e simplă. Să alegem mobilier care va rămâne actual în timp și peste câțiva ani de exploatare. Iar pentru amenajarea băii, acest lucru este valabil, dacă țineți cont de câteva criterii simple. Care sunt ele, dar și ce nuanțe, modele pentru setul de mobilier în baie sunt în trend anul acesta, vă dezvăluim în continuare.

ValdiMobila, producător autohton de mobilă la comandă, după modele, dimensiuni personalizate, are o experiență bogată în executarea mobilierului pentru oficii, spații comerciale sau casă, inclusiv pentru baie. Mereu tindem să ne perfecționăm cu cele mai noi tehnologii de producere și tehnici de design, ca să vă aducem în casele dumneavoastră obiecte de mobilier de-a dreptul stilate. Mobila de baie este o ramură aparte, care pe lângă aspectul estetic, durabilitatea în timp, necesită utilizarea unor materiale rezistente la umiditate, căldură. Noi știm secretul combinării acestor calității, iar rezultatul este unul pe măsură.

Ce mobilă în baie să alegeți pentru sezonul 2019 – 2020?

Despre tendințele în modele de mobilier în baie pentru acest an, putem spune una – și în 2019 rămâne în vogă minimalismul. Nu încărcați baia cu prea multe obiecte, alegeți câteva elemente simple, dar funcționale, cum ar fi: un dulap de baie, câteva rafturi adiționale sau dulapuri suspendate pe părți. Ce ține de forme, în 2019 sunt populare obiectele de mobilier cu linii dure, drepte, în formă de dreptunghi sau hexagon. E deajuns să alegeți o oglindă în baie de formă hexagonală, sau oricare alt element cu formă mai deosebită, și deja aveți un accent stilat, care cu siguranță va atrage atenția.

Culorile inspirate din natură și în 2019 sunt în topurile trendurilor. Marele lor avantaj, pe lângă atmosfera psihologică relaxantă, este că pot fi combinate practic cu orice interior, rămânând actuale în timp ani la rând. O nuanță populară anul acesta este verdele închis (grassy green) capabil să creeze o atmosferă de liniște, dar și să accentueze bunul gust. Se acceptă și chiar încurajează accentele cu culori puternice, cum ar fi accesoriile sau elemente mici de mobilier. Regula principală este să păstrăm mijlocul de aur, ca totul să arate elegant, lejer. Iată ce alte life hack-uri trebuie de luat în considerare când alegeți mobila în baie, modernă sau clasică:

  • Nu alegeți culori prea stridente sau reci, iar dacă totuși optați pentru această paletă folosiți detalii în culori calde, care vor destinde atmosfera.
  • Puneți pe primul plan comoditatea, funcționalitate. Astăzi funcția estetică se subordonează comodității. Mobila comodă, funcțională este deja frumoasă, iar dacă o mai integrați corect în încăpere, succesul în amenajare vă este garantat.
  • Oglinzile – un must-have util și plin de eleganță. Ce fel de baie fără oglindă? Acest element trebuie ales cu mare atenție, chiar dacă nu cere investiții prea mari. Un dulap în baie cu oglindă și lumină în jur este detaliul inevitabil într-o baie modern.
  • Sertare și rafturi grafice. Nu vă mai complicați cu dulapuri clasice pline de detalii și accesorii. Modelele grafice vor arăta mult mai bine, și, nu ne e frică să repetăm, pot fi combinate cu orice tip de ambient.

Vă așteptăm în magazinul de mobilă ValdiMobila să punem toate cunoștințele despre trendurile 2019 în practică și să creăm împreună proiectul de vis pentru baia dumneavoastră. Noi vă oferim consultanță gratuită cu un designer specializat și proiectarea individuală a mobilierului. Realizăm mobila într-un termen scurt, după toate standardele calității. Iar în plus, aveți parte de livrare și asamblare gratuită în raza orașului Chișinău.

Baia dvs. poate deveni o adevărată oază de relaxare în colaborare cu ValdiMobila.

Distribue prietenilor