28Oct

Care sunt trendurile 2019 pentru mobila în dormitorul copiilor de la ValdiMobila

Comentarii

În ultimul timp vorbim tot mai des despre trenduri, fie că este vorba despre mobila în bucătărie, salon, antreu și chiar uși de interior. De ce? Pentru că nu e un secret că fiecare din noi visează să își amenajeze casa cu mobilier stilat, actual în timp, confortabil și funcțional. Stilată și funcțională trebuie să fie și mobila în camera copiilor, locul care adună la un loc mai multe zone utile, unde micuții își petrec cea mai mare parte a zilei: teren de joacă, spațiu pentru pregătirea temelor, hobby-uri și desigur, locul pentru dormit.

Tendințele mobilei în dormitorul copiilor s-au schimbat considerabil, începând de la nuanțe, modele și până la designul general. ValdiMobila, producător autohton de mobilă la comandă ține mereu pasul trendurilor în mobilă, inclusiv pentru cea destinată copiilor. Siguranța și confortul sunt pilonii de bază de care ținem cont atunci când creăm mobilier pentru camera micuților voștri. Cum să amenajați dormitorul copiilor dar și care sunt cele mai noi tendințe de design pentru mobilierul celor mici, vă dezvăluim în continuare.

Tendințe ale mobilei pentru copii 2019

Să începem cu nuanțele! Dacă ceva în urmă toți optau pentru mobilier cât mai colorat, astăzi pentru dormitorul copiilor sunt la modă nuanțele naturale, neutre, precum: alb, bej, crem, și chiar negru sau gri, care pot fi combinate frumos cu accente curajoase, în nuanțe aprinse. Nu încercați să adăugați în interior toate culorile curcubeului, în primul rând veți încărca prea mult atmosfera. Iar în al doilea, mobilierul își va pierde repede din actualitate, odată cu maturizarea copiilor, dar și cu schimbarea tendințelor. În plus, culorile neutre, cu timpul pot fi combinate cu alte accesorii, fără necesitatea de a schimba tot mobilierul.

Puneți pe primul loc funcționalitatea. Atunci când te simți comod și liber într-o încăpere, totul în jur pare mai frumos. Dacă aveți doi sau mai mulți copii, puteți opta pentru paturi suprapuse sau pat combinat cu masa de scris și dulăpiorul pentru haine. Combinarea mai multor obiecte de mobilier într-unul ne ajută să economisim spațiul, mărind astfel suprafața pentru mini terenul de joacă sau hobby-uri. Marele avantaj al mobilierului la comandă este că se ține cont de dimensiunile individuale, forma și tipul încăperii, dar și propriile necesități. Iată ce alte tendințe în mobilier pentru 2019 mai avem pentru camere de copii:

  • În 2019, ia amploare stilul minimalist. Acesta ne ajută să eliberăm camera de prea multe obiecte inutile, dar și să optăm pentru mobilier multifuncțional.
  • Cel mai popular obiect de mobilier rămâne a fi setul alcătuit din pat pentru copii și birou cu dulap. Arată bine, e funcțional și cel mai important foarte comod. Orice copil va fi bucuros să-și petreacă timpul într-o cameră atât de frumoasă și stilată.
  • Toți copiii au câte un personaj preferat cu care vor să petreacă mereu timpul liber. Unii aleg să-și ia jucării, iar alții îl integrează pe obiectele de mobilier. Acum e mai ușor ca niciodată să transformați camera micuților voștri într-un cadru din desene animatul preferat, optând pentru mobilierul potrivit.
  • Încă un trend util este să alegeți un pătuț pentru bebe, care ulterior poate fi transformat în pat pentru copii mai mari. Acest truc ne economisește considerabil banii, dar și de veșnica problemă ce vom face cu mobila veche.
  • Țineți cont de doleanțele celor mici. Ei știu și simt mai bine cum trebuie să arate „căsuța” lor preferată.
  • Și nu ne temem să ne repetăm. Alegeți mobilă funcțională și de calitate. Siguranța și confortul sunt cele mai la modă tendințe anul acesta.

Pe acest ton, îți amintim încă o dată că la ValdiMobila aveți parte de consultanță gratuită de la designeri profesioniști referitor la orice tip de mobilier. Vă așteptăm cu drag în show-room-ul nostru ca să transformăm în vis toate ideile de amenajare a casei cu mobilier de calitate.

Distribue prietenilor