24Feb

Clasicul e mereu la modă! TOP 16 uși clasice 2020 de la ValdiMobila

Comentarii

Se spune că stilul clasic este asemenea unui briliant, cu fiecare an devine tot mai valoros și îndrăgit de toate generațiile. Iar combinat cu elemente moderne, poate deveni un accesoriu stilat în casa dumneavoastră, care vă va evidenția gustul estetic și dragostea pentru eleganță și rafinament. Ușile de interior clasice sunt o tendință fără termen de valabilitate în timp. Cu fiecare an vor rămâne la fel de actuale, iar cel mai important, funcționale în timp, dacă sunt îngrijite corect.

ValdiMobila, producător autohton de uși, dar și distribuitor oficial al unei game vaste de uși interioare de la branduri cunoscute, are o pasiune aparte pentru ușile clasice cu design unic și nuanțe naturale ce imită perfect structura fibrei lemnoase. Anume din acest motiv, ne completăm periodic colecția din show-room-ul nostrum de pe strada Uzinelor 3, cu modele de uși, care merită toată atenția dumneavoastră, pentru toate preferințele, necesitățile, și, desigur, bugetele. Iar ca să vă fie mai ușor să vă orientați în toate ofertele, am făcut TOP-ul celor mai populare uși în stil clasic.

TOP 16 uși de interior clasice disponibile în show-room-ul ValdiMobila

 1. Model Epica – 1960 lei. Producător: New Style, colecția Maestra. Ușile au un design neoclasic și acoperire din PVC Deluxe într-o paletă bogată de culori: Anthracite, Magnolia, Patina, Golden Oak, White matte.
 2. Model Eskada – 1860 lei. Uși PVC Deluxe din aceeași colecție – Maestra, New Style. Modelul este disponibil cu sticlă, sau fără. Nuanțe: Golden Alder, Oak, Chestnut.
 3. Model Status – 2740 lei. Uși din MDF din colecția Elegant, New Style cu acoperire PP Premium și o gamă variată de culori disponibile: Magnolia, White matte și Anthracite. În plus, modelul poate fi decorat cu o linie aurie pe margini, în varianta cu sticlă sau fără.
 4. Model Roma – 2300 lei. Producător: Albero, colecția Imperia. Uși cu acoperire din Art-Vinyl, disponibile în 5 nuanțe natural, ce imită structura lemnoasă.
 5. Model Ermitaj – 2750 lei. Colecția clasică: Galeria. Modelul este disponibil în 4 nuanțe și acoperire din Vinyl.
 6. Model 04 – 3850 lei. Producător: Terminus, colecția Classic. Acesta este unul din cele mai populare modele ale acestui brand, disponibil în 5 nuanțe clasice și dimensiuni.
 7. Model 102 – 4050 lei. Aceeași colecție, dar un concept diferit de design cu elemente de decor clasice și 4 culori Nude disponibile.
 8. Model 52 – 5600 lei. Colecția Caro este o altă serie de uși clasice Terminus, cu design conservator, forme rotunjite și culori naturale.
 9. Model 53 – 5600 lei. Stilul conservator și minimalist în același timp a transformat acest model în unul din cele mai populare de pe piață, pentru anul 2020.
 10. Model Alta – 3300 lei. Producător: Belwooddoors, colecția Narvika. Acesta se remarcă prin MDF de cea mai înaltă calitate, dar și nuanțe diverse: Light Gray, Pearl, Ivory, White, Anthracite, Red, Blue, Cappuccino.
 11. Model Caprichosa – 1900 lei. Ușă clasică din colecția Optima cu desing mega cunoscut.
 12. Model Palazzo – 7050 lei. Colecția de uși premium Palazzo ne aduce un nou concept de design, care te uimește prin forme, structure și nuanțe.
 13. Model Aurum – 7050 lei. Colecția Aurum este disponibilă în trei modele stilate.
 14. Model Cortes Galant – 7200 lei. Producător: Rodos, colecția Cortes. Uși de interior vopsite cu un design stilat și foarte ușor de combinat cu orice încăpere, datorită gamei vaste de culori.
 15. Model Royal Avalon – 5825 lei. Modelele Premium din colecția Royal sunt disponibile în toate culorile RAL, dar și în mai multe variante de dimensiuni, cu sticlă sau fără.
 16. Model Siena Asti – 9400 lei. Ultima, dar nu cea din urmă este colecția Siena, care se remarcă în primul rând prin combinarea celor două nuanțe din palete diferite.

Vă așteptăm cu drag în salonul de uși din Chișinău, ValdiMobila, de pe strada Uzinelor 3 la un tur ghidat de consultanții noștri specializați, ca să cunoașteți cu ochii proprii toate modelele de uși clasice prezentate în top. Vă garantăm cel mai înalt nivel de calitate, deservire la nivel, prețuri avantajoase pentru fiecare și desigur servicii de livrare și asamblare în toată Moldova.

Distribue prietenilor