03Feb

TOP 9 modele de mese pentru machiaj în nuanțe deschise de la ValdiMobila

Comentarii

Masa de machiaj este cel mai îndrăgit obiect de mobilier pentru orice femeie. Aceasta ne ajută să organizăm eficient produsele cosmetice și de parfumerie și ne permite să ne facem frumoase în fiecare seară și dimineață. Un set cu masă de toaletă pentru machiaj cu oglindă poate deveni și un element de decor perfect pentru dormitor și salon. Iar pentru ca o masa pentru machiaj să se integreze perfect în orice încăpere, dar și să rămână actuală în timp, chiar și când se schimbă tendințele, este important să o alegeți ținând cont de câteva detalii simple, dar importante.

Astăzi, există o gamă vastă de modele de mese pentru machiaj, de la proiecte simple cu câteva sertare și oglindă mică, până la seturi întregi, cu oglindă mare și scaun pentru masa de machiaj. În plus, sunt disponibile și numeroase nuanțe și materiale din care pot fi realizate, dar și tot felul de elemente de decor, stiluri și design. O masă de machiaj poate fi executată atât din materiale de buget, cum ar fi PAL sau MDF, până la cele premium din furnir natural sau lemn.

Cum să alegeți corect o masă de toaletă pentru machiaj?

ValdiMobila, producător autohton de mobilă la comandă are o atitudine aparte pentru mobilierul de dormitor, inclusiv crearea meselor de machiaj cu design complex. Secretul principal al unui model original de măsuță pentru machiaj este în primul rând combinația dintre elemente majore, precum stil, aspect estetic unic și calitate. Astăzi cel mai popular stil în rândul mobilierului pentru dormitor este cel minimalist, iar nuanțele care bat recordul la popularitate, sunt cele pastelate, cum ar fi alb, roz pudrat, gri pal, verde mentă sau lavanda. Iar pentru ca să-ți fie mai ușor să te orientezi în modele ți-am pregătit un TOP cu cele mai populare modele de mese pentru machiaj în nuanța albă. Hai să le descoperi!

  1. Dacă vă doriți un model stilat, dar în același timp încăpător puteți opta pentru o masă de toaletă în stil neoclasic cu multe sertare, în nuanța de Alb sau Crem.
  2. Pentru ce care au nevoie să stocheze mai multe lucruri, cea mai bună variantă este un set de toaletă cu masă, oglindă și un dulap. Modelul poate fi combinat cu becuri originale pentru masa de machiaj dar și cu unele accesorii curajoase.
  3. În dormitoarele mici, cea mai potrivită alegere poate deveni o măsuță de machiaj de tip standard, cu câteva sertare pe părți și oglindă ce poate fi ușor data în jos atunci când aveți nevoie. Acest model transformer vă economisește spațiul, iar în plus, arată foarte stilat.
  4. De asemenea, puteți opta și pentru un model cu sertare pe ambele părți. Iar dacă nu vă doriți un design complicat, cu oglindă în set, pur și simplu o puteți atârna pe perete.
  5. Astăzi sunt la modă și modelele minimaliste, cu design futurist. Ca să oferiți un șarm în plus designului general, puteți opta pentru un scăunel într-o nuanță exotică.
  6. Pentru cei care vor ceva și mai modern, alegerea perfecta este mobilă ce poate fi fixată de perete. Avantajul major al acesteia este că vă va fi mai ușor să faceți curățenie, fără nevoie a o muta, iar în plus, arată și destul de bine într-un apartament sau casă modernă
  7. Iar dacă sunteți pasionați de valorile clasice, o masă de machiaj pentru doamne, cu scaun moale, în stilul vremurilor de cândva, va deveni o adevărată bijuterie în casa dumneavoastră. E mică, e ușoară și se va integra perfect într-un design neoclasic.
  8. Și că tot vorbim de stilul clasic, încă o soluție curajoasă este combinarea dulapurilor de haine cu masa de toaletă pe mijloc. Arată deosebit, aveți totul la îndemână și în plus, tot setul de mobilă este grupat la un loc, într-un mod foarte compact.
  9. Tot în stilul clasic, puteți opta pentru o masă de toaletă cu oglindă mică și multe sertare pe părți. Este practică, comodă, iar într-o nuanță pastelată va da un șarm în plus dormitorului dumneavoastră.

Sper că am venit cu o sursă de inspirație care vă va fi utilă în alegerea mobilierului perfect pentru casa dumneavoastră. Iar dacă sunteți curioși să aflați și mai multe detalii despre tendințele de modă pentru mobilă în 2020, vă așteptăm în show-room-ul nostru de pe strada Uzinelor 3, la o consultanță gratuită cu designerii noștri.

Distribue prietenilor