31Jan

Design dormitor: tendințe de amenajare pentru anul 2021

Comentarii

Dormitor este camera care ne duce cu gândul la odihnă, relaxare, somn liniștit și visuri frumoase. Iar toate acestea sunt posibile doar dacă alegem mobilierul potrivit, care se va integra perfect, oferindu-ne confort, funcționalitate și un design de interior pentru dormitor modern. Și pentru că tendințele de mobilier sunt mereu în schimbare, înainte să alegem modelul potrivit, merită să ținem cont și de recomandările designerilor în amenajarea unui dormitor.

De ani buni, ValdiMobila își bucură clienții cu cele mai deosebite modele de mobilă pentru dormitor în apartament sau case, care rămân actuale în timp, chiar și peste ani buni. Și pentru că am pășit cu dreptul în noul an, în acest articol vom discuta despre cum trebuie să arate un dormitor perfect în 2021, frumos, confortabil și personalizat.

Tendințe actuale pentru mobila de dormitor la comandă în 2021

Primul și cel mai important trend de mobilier din ultimii ani este combinația elementelor mai multor stiluri, concept cunoscut în designul de interior ca stil eclectic. Astăzi, dormitoarele nu mai trebuie să urmeze un singur stil, ci pot să combine cu succes două sau mai multe tendințe apropiate și chiar contrastante. Acest trend este potrivit mai ales în cazul unui design pentru un dormitor mare, unde spațiul ne permite să experimentăm cu accesorii de decor și nuanțe.

Încă tendință la fel de actuală și anul acesta este aspectul practic și laconic, mai ales pentru dormitor, care trebuie să ne aducă senzația de relaxare. Mobila de dormitor modernă are pe prim plan confortul și funcționalitatea, iar dacă la toate acestea mai avem și un design deosebit, putem spune că am făcut alegerea corectă. Din tendințele anului 2021 la capitolul mobilier pentru dormitor, mai putem menționa următoarele:

  • Culori deschise și luminoase. Tot mai populare pentru orice tip de mobilier, inclusiv în dormitor. Un proiect de mobilă pentru dormitor gri deschis cu siguranță va arăta de milioane. Iar în plus, este și foarte practic în exploatare și îngrijire.
  • Stilul eco, bazat pe texturi și nuanțe naturale, precum lemnul, piatra, granitul, materialele textile. În acest textil se va integra perfect un pat matrimonial cu cadrul tapițat și niște noptiere din MDF sau furnir, cu textură de lemn neprelucrat. Frumusețe nu alta.
  • Design amenajare dormitor în stil Loft. Tendință actuală mai ales pentru apartamentele de tip studio. Aici detaliul principal este spațiul liber și atmosfera ușoară și încăpătoare.
  • Neoclasica. Stilul care ne permite să combinăm tendințele moderne și valorile clasice. Din această categorie fac parte: stilul rustic, provans, scandinav cu elemente contemporane.
  • Design monocrom sau cu culori de aceeași paletă, pentru a păstra o singură linie de decor.
  • Și cum fără dulapuri încăpătoare. Acestea ne permit să depozităm eficient toate lucrurile de primă necesitate din dormitor, organizându-le pentru maximum comoditate și crearea unui design complex și practic în același timp.

Echipa ValdiMobila vă poate ajuta în crearea dormitorului perfect pentru familia dumneavoastră, personalizat în totalitate și după modelul și dimensiunile necesare. Folosim în producerea materiale din diverse categorii de preț și suntem gata să vă oferim cele mai bune oferte pentru mobila în dormitor. Iar ca să vă convingeți, vă invităm în show-room-ul nostru de pe strada Uzinelor 171/3 la o consultație gratuită cu un designer ValdiMobila.

Distribue prietenilor