02Feb

Te-ai apucat de reparație? ValdiMobila poate fi ghidul tău în alegerea mobilierului potrivit

Comentarii

Lucrările de reparație și amenajare a casei sunt întotdeauna o provocare pentru fiecare gospodar, datorită numărului mare de sarcini pe care le are de făcut până a ajunge la rezultatul final, dar și numeroaselor decizii ce trebuie luate pentru a alege corect, conștient toate materialele, piesele de mobilier, obiectele necesare. În acest amalgam de activități, e important să ai un îndrumător sau ghid, care te va ajuta să iei decizia corectă.

Compania ValdiMobila, pe parcursul a 13 ani de activitate în producerea pieselor de mobilier din toate categoriile, a aflat cele mai râvnite secrete de amenajare a casei, cu mobilă calitativă, durabilă, stilată. De aceea, am decis să vă ajutăm cu sfaturi, recomandări practice despre cum să alegeți mobilierul pentru bucătărie, dormitor, camera copiilor, antreu, oficiu sau baie, pe care le găsiți accesând rubrica „Informație utilă”.

Fiecare cameră își are scopul, utilitatea sa în menținerea unei atmosfere prielnice pentru fiecare membru al familie. Anume din acest motiv trebuie să fim foarte atenți, atunci când vizităm magazinele de mobilă ca să alegem modelul potrivit. Uneori, piesele din magazine, create după mărimi standard, nu se integrează perfect în spațiu și ne pot crea situații neplăcute.

O alternativă este mobila la comanda, care pe lângă faptul că corespunde cu mărimile camerei, mai are numeroase avantaje, dacă e aleasă, montată corect. În continuare, vom trece orientativ prin fiecare categorie, ca să memorați la ce criterii să atrageți atenția când alegeți mobilierul din diferite încăperi:

  1. Mobila de bucătărie

Fie că visați la o bucătărie clasică, sau una modernă, țineți cont de câteva aspecte simple, ca piesele alese să corespundă în totalitate cu stilul, forma, mărimea camerei. Dacă planificați să alegeți bucatarii la comanda, puteți alege din trei cele mai populare materiale: PAL, MDF sau lemn natural, care asamblate, integrate la locul potrivit, vă vor oferi un nivel maximal de confort.

  1. Mobilier pentru dormitor

Pentru a avea un dormitor modern, confortabil, trebuie să îl echipați cu piese pe măsură, care vor scoate în evidență atmosfera caldă, plăcută a acestei camere. Iată câteva reguli simple de amenajare a dormitorului cu modele în diferite stiluri, nuanțe.

  1. Mobilă pentru copii

Mobila pentru copii în Chișinău poate fi comandată, fie într-un magazin de mobilă online sau fizic. Sfatul numărul unu în alegerea mobilierului pentru camera copilului, este să țineți cont pe lângă necesitățile dvs., și de preferințele celor mici.

  1. Mobila pentru antreu

Când vine vorba de antreuri, mobila este lăsata pe ultimul loc, iar importanța acesteia în crearea unei atmosfere favorabile în această încăpere, uneori chiar este neglijată. Întru evitarea problemei că nu aveți spațiu liber, sau că lipsesc spații de depozitare a încălțămintei sau hainelor, e important să vă bazați pe câteva sfaturi practice în alegerea mobilei de hol.

  1. Mobila pentru baie

Ultima, dar nu cea din urmă încăpere, pentru care mobilierul joacă un rol la fel de important este baia. Când alegeti mobila în baie, gândiți-vă primordial la aspectul durabilității, optând pentru materiale cum ar fi MDF-u sau lemnul prelucrat, rezistente la umiditate, temperaturi înalte.

Sperăm că toate recomandările, sfaturile practice, vă vor fi utile în amenajarea întregii case. Nu uitați, o casă poate fi frumoasă doar atunci când în ea mereu predomină zâmbete, bunăstare, doar emoții pozitive. Pe viitor vă promitem și alte materiale informative utile din acest domeniu.

ValdiMobila – mobila creată pentru tine.

Distribue prietenilor