14Aug

ValdiMobila îți dezvăluie secretele mobilei perfecte pentru dormitor

Comentarii

Când suntem sleiți de puteri, gândurile mereu ni se duc la dormitorul din casă – camera magică unde petrecem cel mai frumos timp din noapte sau zi, relaxându-ne și umplându-ne de energie pentru noi scopuri. Iar pentru că cuvântul „dormitoare” nu poate exista fără paturi, garderobe și mese de toaletă, anume mobilierul este elementul cheie care ne poate asigura maximum confort pentru întreaga familie.

Compania ValdiMobila, lider fără compromis în producerea dormitoarelor la comandă în Chișinău și toată Moldova, deja de ani buni a adunat toate secretele unui mobilier pentru dormitor de vis, și suntem gata să ne împărtășim cu cele mai râvnite sfaturi, doar cu voi clienții noștri dragi. De multe ori, în alegerea unui pat matrimonial sau dulap în dormitor, oamenii nu cunosc care sunt detaliile la care merită să atragi atenția. Și anume despre aceste detalii importante vom vorbi.

Mobila pentru dormitor de calitate – secretul unui somn revigorant

Indiferent pentru ce modele de dormitoare veți, e important să țineți cont câțiva factori, care vă vor asigura nemijlocit buna exploatare a acestora. De regulă, setul de dormitor este alcătuit din următoarele elemente: pat, tumbe, șifonier, comodă, masa de toaletă și scaun. Fiecare obiect de mobilier se realizează luând în considerare preferințele, cerințele individuale ale utilizatorilor, marele avantaj al mobilierului la comandă. La ValdiMobila puteți comanda dormitoare din PAL, MDF sau lemn șponat, după modele și dimensiuni proprii. Iată câteva secrete de urmat:

  1. Alegeți doar materiale de calitate, durabile în timp. Mobila în casă este o achiziție de durată, de aceea, nimeni nu și-ar dori să descopere în doar câțiva ani că aceasta nu mai este funcțională, își pierde din aspect și creează probleme.
  2. Integrați doar obiectele de mobilier de care aveți nevoie. Unii designeri sunt de părere că dacă ai un pat dublu bun, poți spune cu mâna pe inima că e aproape complet dormitorul. Nu vă goniți după prea multe elemente, vă vor fi inutile, și, în plus, vă vor fura din spațiul liber, încărcând în zadar încăperea.
  3. Luați în considerare funcția estetică. Dormitorul este locul unde trebuie să ne simțim bine, iar nuanțele și designul mobilierul joacă un rol major. Anul acest sunt în trend nuanțele deschise, paturile tapițate cu stofă sau eco-piele, în stil neoclasic sau modern, minimalist.
  4. Alegeți o saltea bună. Și aici ne referim la oricare modele de paturi, din lemn sau oricare alt material. De regulă, producătorii de mobilă la comandă colaborează cu distribuitorii de saltele și puteți alege tipul de saltea pe loc, fără necesitatea de a o cumpăra separat.
  5. Optați pentru un dulap de haine încăpător și bine compartimentat. Același lucru putem spune și despre comodă, masa de toaletă sau tumbe.
  6. Păstrați un stil general. Cât de mult v-ar plăcea să experimentați cu stilurile, încercați să mergeți pe o cale comună, ca să nu denaturați atmosfera relaxantă.

Iar dacă planificați vara această să dați o nouă viață dormitorului dvs. vă așteptăm cu drag în show-room-ul ValdiMobila cu alte sfaturi, idei și modele ingenioase de dormitoare moderne sau clasice, din toate segmentele de preț. În plus, aveți parte de proiectare gratuită, livrare în toată Moldova.

Înnoiește-te cu mobilă pentru dormitor, la preț avantajos, doar la ValdiMobila.

Distribue prietenilor