04Oct

Prinde cea mai tomnatică ofertă de la ValdiMobila! Uși interioare cu -20%

Comentarii

Ce fel de toamnă fără promoții colorate în galben și roșu, asemenea frunzelor de pe copaci? Febra reducerilor tomnatice a ajuns și la ValdiMobila, producător autohton de mobilă și uși de interior la comandă. Că doar e anotimpul roadelor, și trebuie să vă aducem doar ce e mai bun! În plină derulare a super promoției la comandarea bucătăriilor de orice model, am decis să lansăm încă o ofertă fierbinte – doar că pentru uși interioare. De ce? Pentru că acum e momentul perfect să vă înnoiți locuința cu uși de interior la patru ace, de cea mai înaltă calitate, la cel mai avantajos preț.

Reduceri de zile mari la cele mai populare uși de interior la ValdiMobila

Ușile sunt o pasiune aparte pentru noi, de aceea nu ezităm să ne înnoim colecția din show-room-ul nostru cu cele mai noi modele de uși de interior, de la producători mondiali cunoscuți, precum: Belwooddoors, Albero, Rodos sau Terminus. Iar în luna octombrie, am decis să venim și cu o reducere generoasă la achiziționarea unor modele selectate. Modelele alese nu au fost întâmplătoare, ci ținând cont de ultimele tendințele în vogă pentru acest an.  Astfel, doar în perioada 5 octombrie – 5 noiembrie, la ValdiMobila, puteți achiziționa la mega reducere (-20%), următoarele modele:

  • Producător Belwooddoors – model Dalia în stil neoclasic, cu inserții din sticlă. Modelul este disponibil în două nuanțe elegante: Bianco Nobile și Rebeira Ash. Ușile albe sunt un trend popular și pentru toamna 2019, având marele avantaj că pot fi combinate practic cu orice tip de interior. Preț promoțional: 2900 de lei.
  • Albero – uși cu acoperire din PVC din seria Rim, într-o paletă bogată de culori: Alb, Vanilie, Stejar Antic, Stejar cenușiu. Modelele sunt disponibile în două variante: cu inserție din sticlă sau fără. Preț promoțional: 2000 de lei.
  • Rodos – seria de uși interioare vopsite Cortes Prima, în stil minimalist, cu elemente de decor pe verticală (3V, 3V1) sau pe orizontală (3G). Ușile acestui brand respectă toate standardele calității (grosimea foii de ușă – 44mm), iar cel mai important, sunt disponibile într-o gamă vastă de dimensiuni și nuanțe. Preț promoțional – 5800 de lei.
  • Terminus – modelele clasice 52, cu inserții din sticlă sau fără. Formele frezate în stil clasic dau ușilor un aer de clasicism, combinat pentru și mai multă eleganță cu detalii neoclasice. Modelele sunt disponibile în două nuanțe: Crem și Brown. Preț promoțional: 4900 de lei.

Iar asta nu e tot! La ValdiMobila ai parte mereu de cele mai avantajoase oferte la uși de interior dar și o listă întreagă de priorități ale colaborării cu noi. Iar ca să te convingi, te așteptăm cu drag în show-room-ul nostru de pe strada Uzinelor 3. Într-o atmosferă călduroasă, vom alege împreună cele mai bune uși pentru casa dvs., calitative, stilate și durabile în timp. Iar pentru cei care își doresc modele personalizate, doar la noi puteți alege uși pe comandă din furnir natural, după orice model, dimensiuni, necesități și preferințe.

Nu mai stați pe gânduri! Toamna aceasta e momentul oportun să cumpărați uși, la cele mai avantajoase prețuri, doar la ValdiMobila.

Distribue prietenilor