14Mar

Surprinde-ți picii! Amenajează-le dormitorul cu mobilier stilat

Comentarii

Vine, vine primăvara! Și e momentul potrivit să facem schimbări în inimă și în casă. Iar dacă deja de mult timp planificați decorarea camerei celor mici, acum e timpul să dați un nou suflu dormitorului acestora, și să vă alegeți cu un cadou util. Doar la ValdiMobila, compania producătoare de uși și mobilă la comandă, puteți achiziționa mobilier pentru copii, în nuanțe stilate și materiale de cea mai înaltă calitate, la prețuri avantajoase pentru orice buzunar. Iar acum, odată cu venirea primăverii, la comandarea mobilei pentru copii vă oferim în dar o saltea ortopedică care va asigura un somn dulce îngerașilor voștri. 

Care e secretul unui dormitor pentru copii perfect, capabil să întrunească maximum funcționalitate, design modern și plăcut dar și un nivel înalt de durabilitate? Totul stă cu siguranță în alegerea mobilierului potrivit. Cât de banal nu ar suna, astăzi e real să creezi o mobilă pentru copii, care în adevăratul sens, va „crește” odată cu aceștia, întrunind principalele transformări specificei vârstei. Totul depinde de modul alegerii acesteia, cunoașterea detaliată a celor mai importante criterii de selecție, și optarea pentru obiectele de mobilier din materiale durabile, cum ar fi lemn masiv, MDF sau PAL.

În pachetul obligatoriu de mobilă pentru camera copiilor intră: patul, dulapul pentru haine, în prezent tot mai mulți părinți optează pentru dulapuri cupe, noptieră, comodă, dar și neapărat o masă pentru calculator, pregătit temele sau scris. Nu uitați de cele 3 zone primordiale în amenajarea unui dormitor pentru cei mici: zona de recreere, lucru (pregătirea temelor) și joacă, o activitate la fel de importantă ca și cealaltă. Alegând și integrând mobila corect, compactitatea și atmosfera confortabilă vă e asigurată. Ce poate fi mai plăcut pentru un copil?

Idei în amenajarea camerei pentru copii

Pe parcursul a peste 13 ani pe piața din Moldova, în producerea mobilei pentru întreaga casă, inclusiv pentru copii, ValdiMobila reușit să aducă zâmbetul pe buze la sute de părinți și copii, și am decis să ne împărtășim și cu voi cu cele mai utile sfaturi, importante pentru o decizie corectă și conștientă. Rețineți, atunci când sunteți pe cale de a achiziționa mobilă pentru camera copilului, urmați următoarele recomandări:

  • Atrageți atenția la toate nevoile de rigoare a copiilor, pentru a face posibilă transformarea acestora în timp;
  • Alegeți cât mai multe piese multifuncționale: etajere, rafturi, pat modular cu dulap sau sertare, care vor da un plus de design modern încăperii, oferindu-vă în același timp suficient spațiu pentru stocarea lucrurilor;
  • Nu încărcați camera cu prea mult mobilier, care ar putea crea o atmosferă tensionată;
  • Amplasați mobila în dormitorul pentru copii lângă perete, și lăsați cât mai mult spațiu liber în centru;
  • Optați pentru un mobilier în nuanțe pastelate, actuale în timp, din materiale naturale, de calitate înaltă, vopsite cu substanțe mai puțin dăunătoare;
  • Pentru decor, folosiți cel puțin 3 nuanțe, care se combină între ele, în funcție de preferințele copiilor dvs;
  • Sunt binevenite și imprimeurile cu personaje preferate, sau pur și simplu accente de culori mai aprinse, care completează stilul general;
  • Nu uitați să cereți și părerea copiilor, această cameră fiind locul unde trebuie să se simtă cel mai bine, acest lucru depinzând nemijlocit de felul în care a fost amenajată.

Echipați cu o listă întreagă de recomandări, nu vă rămâne decât să vă porniți în explorarea ofertelor de mobilă din magazine, sau să alegeți drept alternativă, mobila realizată după propriile mărimi și preferințe. Doar la ValdiMobila, designerii noștri vă vor ajuta să stabiliți împreună cum va arăta designul general al obiectelor de mobilier. Noi vă oferim proiectarea 3D a viitorului mobilier, complet gratuit. Următorul pas, este crearea propriu-zisă a pieselor de puzzle din dormitorul copiilor, care odată gata, vă vor fi livrare și asamblate gratuit în raza orașului Chișinău. Și, Voila! Camera celor mici lucește de splendoarea.

Începeți primăvara cu schimbări! Alegeți mobilier la comandă pentru dormitorul copiilor, dar și întreaga casă, doar la ValdiMobila.

Distribue prietenilor