07Mar

ValdiMobila ți-a pregătit cadoul perfect de 8 martie: -15% la comandarea mobilei

Comentarii

Primăvara e de două ori mai plăcut să dăruiești! Timpul frumos și senin de afară parcă te îndeamnă să-ți bucuri oamenii dragi cu surprize și cadouri, iar în ajunul Zilei Internaționale a Femeilor aveți un motiv în plus să vă amenajați casa cu mobilă la comandă la preț avantajos, cadoul perfect pentru orice femeie, mereu în căutarea unui nou suflu pentru locuința sa.

Nu e un secret că o casă frumos decorată, în care atmosfera de bunăstare dăinuie în jur, poate deveni un dar cu efect pozitiv pentru mult timp înainte. Astfel, ValdiMobila, compania producătoare de mobilă și uși la comandă, a decis să vină cu o ofertă specială pentru toate femeile, dar și pentru bărbații care încă nu au decis să aleagă cadoul potrivit. Doar la noi, în perioada 8 martie – 16 martie, aveți șansa unică de a comanda mobilă de orice model, nuanță, tip de material: din lemn, MDF sau PAL, beneficiind de o reducere generoasă de 15%.

V-a intrigat ideea, dar încă nu v-ați decis cu darul potrivit? Fie că planificați să vă îndreptați alegerea spre mobila de bucătărie la comandă, sau ați rămas uimit de unele modele de dormitoare pe care le-ați văzut pe internet, acum e momentul potrivit să faceți schimbarea mult dorită în casa dumneavoastră și să vă bucurați soția, sora, mama sau fiica cu o surpriză stilată, utilă pentru întreaga familie. Vă reamintim, la ValdiMobila, realizăm la comandă, după orice model:

  • Mobilă de living, dormitor, salon, sufragerie sau antreu, în stil clasic sau modern;
  • Mobilă din lemn, MDF sau PAL pentru bucătărie;
  • Mobilier de baie;
  • Orice model de dulap cu uși glisante (cupe), ce întrunește în sine maximum utilitate și design unic, modern;
  • Uși de interior modele noi.

Cu această sărbătoare specială pentru toate femeile, dar și pentru bărbații care conștientizează încă o dată cât de importante sunt femeile în viața lor, magazinul de mobilă, ValdiMobila, vă aduce sincere felicitări și urări de bine, prosperitate și doar realizări frumoase. Femeile dintotdeauna au fost cele care izbutesc să combine frumos grija pentru familie și menținerea atmosferei mereu prielnice în casă, iar noi nu ezităm să vă ajutăm cu oferte și promoții speciale.

Vă dorim un 8 martie memorabil, plin de emoții unice, pentru întregul an! 

Distribue prietenilor