16Sep

Super OFERTĂ de la ValdiMobila! Comandă bucătărie și ai hotă CADOU

Comentarii

Statisticile spun că petrecem aproximativ 730 de ore pe an în bucătărie. Asta ar însemna, aproape un sfert de viață ca să ne pregătim bucatele preferate, să luăm masa, gustarea de seară sau pur și simplu să vedem ce mai este bun prin frigider. Mult sau puțin, cred că vă dați seama cât de importantă este mobila de bucătărie – elementul care ne asigură confort și ușurință în organizarea celor mai importante lucruri de care avem nevoie. Anume din acest motiv, ValdiMobila este mereu la dispoziția dvs. când sunteți pe cale să înnoiți mobilierul în bucătărie.

Toamna aceasta, la ValdiMobila e mai avantajos ca niciodată să alegeți orice model de bucătării la comandă, pentru că v-am pregătit o promoție de zile mare. Doar la noi, în perioada 16 septembrie 2019 – 16 octombrie 2019, la achiziționarea de mobilă în bucătărie pe comandă, vă oferim CADOU o hotă de la brandul italian Elica. Fie că sunteți în căutare de mobilă pentru bucătării mici, medii sau mari, noi vă venim în ajutor cu soluții practice de amenajare, ținând cont de necesitățile și preferințele individuale.

De ce e avantajos să optați pentru bucătării modele individuale?

În primul rând, deoarece fiecare familie este individuală, are necesități diverse dar și își imaginează diferit cum va arăta locul unde zilnic iau masa și pregătesc bucate pentru cei dragi. Dacă în țările occidentale, oamenii obișnuiesc să ia masa într-o cameră separată, numită sufragerie. În Moldova, de regulă, bucătăriile au funcție dublă: aici gătim și tot aici luăm dejunul, gustarea, prânzul sau cina, dacă avem suficient spațiu ca să integrăm o masa de bucătărie și scaune pentru toată familia.

Cu siguranță ați dat peste numeroase imagini cu bucătării, articole despre cum să alegeți corect bucătăria, ce trenduri sunt în vogă anul acesta dar și ce tipuri de materiale sunt folosite în producerea. Și aveți schițat deja în minte cum va arăta bucătăria perfectă! A mai rămas doar un pas, să dați peste un producător care va putea transforma în realitate modelul dorit. ValdiMobila este producătorul numărul unu în producerea oricăror modele de mobilă de bucătărie și este mereu gata să vă ajute în acest sens. Iată doar câteva din avantajele colaborării cu noi:

  • Sortiment vast de materiale din toate segmentele: PAL, MDF, furnir sau lemn natural;
  • Cea mai bogată paletă de nuanțe moderne sau naturale, ce imită perfect structura fibrei lemnoase, finisaje mate sau lucioase;
  • Proiectare individuală gratuită, realizată de designeri profesioniști, luând în considerare cerințele individuale;
  • Realizarea mobilei într-un timp scurt, după toate standardele calității;
  • Livrare și asamblare gratuită în raza orașului Chișinău;
  • Promoții, oferte și reduceri periodice.

Când ai o bucătărie frumos amenajată și gătitul pare mai interactiv. Iar toamna aceasta, la achiziționarea mobilei de bucătărie moderne, clasice sau neoclasice, primiți în dar și un electrocasnic util care vă ajută să păstrați aerul proaspăt și curat, ori de câte ori ați încercat noi experimente culinare. Transformați gătitul într-o delectare, cu ValdiMobila!

Nu ratați cea mai bună ofertă la mobilă de bucătărie!

Distribue prietenilor