20Jul

Promoție ValdiMobila la CHIUVETE Aquasanita și Schock

Comentarii

Fără îndoială, există numeroși producători și distribuitori de obiecte sanitare în Moldova. Fiecare din ei ne oferă o gamă vastă de oferte și modele din diferite segmente de preț și de la variați producători. Începând cu vara aceasta și Valdimobila a devenit locația de vânzări pentru chiuvete în bucătărie, fie că alegeți să vă realizați bucătăria la comandă la noi sau să le achiziționați separat.

Iar ca să pășim cu dreptul în această nișă, am decis să venim cu o promoție avantajoasă la chiuvete, pentru clienții noștri dragi, de la doi producători cunoscuți:  Aquasanit și Schock Germany, care va derula în perioada Iulie – August 2020. În continuare, vă vom relata despre tipurile de chiuvete ieftine sau premium, pe care le găsiți în noul nostru show-room ValdiMobila (de pe strada Uzinelor 171/3), dar și cum să beneficiați de PROMOȚIA ValdiMobila.

Chiuvete și baterii de bucătărie din toate segmentele, doar la ValdiMobila

După cum știți deja, începând cu 10 Iunie ValdiMobila are locație nouă. Acum ne aflăm pe strada Uzinelor 171/3. Iar împreună cu locația, ne-am schimbat și gama de produse și servicii pe care le găsiți la noi. Una din nișele de produse noi disponibile în noul show-room ValdiMobila sunt obiectele sanitare, la cele mai avantajoase prețuri din Chișinău. Pe lângă raportul optim preț-calitate, ne-am propus să vă aducem și o gamă vastă de modele. Colaborăm cu următorii producători de obiecte sanitare:

  • Schock Germany. Producător german specializat în producerea chiuvetelor din CRISTALITE, un material îmbunătățit creat din granit 85% și 15 % acril lichid.
  • Aquasanita. Producător lituanian care produce chiuvete din SILICSANĂ, un alt material combinat, alcătuit din 80% quartz (cuarț) și 20% rășini.
  • Plados. Producător italian de chiuvete din ULTRA-GRANIT (material obținut prin combinarea granitului și cuarțului.
  • Ellici. Producător italian de chiuvete din piatră naturală și VITROTEK (materiale obținut din granule de granit 80% și 20 % rășini).
  • Smeg. Producător italian de chiuvete din otel inoxidabil și granit.
  • Montebella. Producător autohton de obiecte sanitare durabile și de calitate, din material compozit (80% quartz și 20% rășini).

Marele avantaj este că la ValdiMobila aveți posibilitatea de a comanda chiuvete online dar și robinete (baterii), direct pe site-ul nostru, dar și să le alegeți din colecția noastră disponibilă în show-room. Dar asta nu e tot. Periodic organizăm promoții la diverse produse. Iar vara aceasta am decis să vă bucurăm cu o PROMOȚIE avantajoasă la chiuvete. Iată despre ce modele este vorba:

  1. Set chiuveta + baterie Aquasanita – PREȚ PROMOȚIONAL 4699 de lei;
  2. Set chiuvetă D100S Schock Germania + robinet Plutos + Chopping board – PREȚ PROMOȚIONAL 5999 de lei;

Promoția va fi disponibilă două luni (1 Iulie – 31 August 2020), iar deja acum puteți să vă înnoiți cu setul perfect pentru bucătăria dumneavoastră, la un preț meeeega avantajos. Vă așteptăm cu drag în show-room-ul ValdiMobila: strada Uzinelor 171/3, clădirea din sticlă.

Distribue prietenilor