13Jan

Moș Crăciun a plecat, dar ne-a lăsat cadouri! Paturi suprapuse – cel mai bun dar pentru copii

Comentarii

Sărbătorile de iarnă au trecut, dar magia, atmosfera feerică a acestora încă mai rămâne vie mult timp. Mai ales dacă Moș Crăciun a fost darnic și a adus cadouri mult așteptate tuturor celor care au fost cuminți în 2019. Pentru copii, Crăciunul este o ocazie în plus să creadă în miracole. Iar, cu ocazia celor mai așteptate sărbători din an, fiecare părinte dorește să ofere micuților săi daruri nu doar interesante, mult dorite, dar și utile, tot anul împrejur.

V-ați gândit vreodată, ce ar fi să le dăruiți micuților voștri un dormitor amenajat cu mobilă de vis? Dormitorul pentru copii este locul unde aceștia își petrec cea mai mare parte a zilei, de aceea merită să fie accesorizat cu mobilier ce îi reprezintă. Căci, fără îndoială, fiecare copil visează la o cameră decorată în nuanțele, stilul preferat, în care fiecare colțișor își are un rol anume. Masa de birou – ca să-și pregătească temele sau citească cartea preferată, dulapul pentru cărți – ca să colecționeze cele mai interesante romane, enciclopedii sau povești și patul dublu – ca să-și recapete puterile pentru o zi nouă. Că tot a venit vorba de paturi, iată la ce aspecte importante merită să atrageți atenția atunci când alegeți mobila – pat.

Paturi suprapuse pentru copii – soluție practică pentru dormitoarele mici

De ce să alegeți un pat suprapus pentru copii? În primul rând pentru a economisi spațiul și a-l utiliza pentru alte scopuri mai importante, cum ar fi: crearea unui mini teren de joacă, integrarea unui dulap personalizat pentru jucării, cărți sau chiar a unui instrument muzical. Modelele moderne sunt mult mai complexe decât cele vechi, și pot fi combinate cu masa sau terenul de joacă, creând aspectul unui tot întreg. Într-un astfel de dormitor, orice copil își va petrece timpul cu plăcere, iar cel mai important, se va simți liber, fericit.

Încă un avantaj al acestor modele de paturi pentru copii este aspectul estetic unic. Copiii sunt mereu atrași de lucrurile deosebite, iar somnul într-un pătuț în nuanța, modelul preferat nu va mai deveni o povară, ci o adevărată delectare. În plus, optând pentru paturi la comandă, puteți crea un model transformer, ce poate fi modificat peste ani, în funcție de vârsta copiilor voștri. Iar ca să nu vă complicați prea mult cu alegerea, iată cele mai importante life-hack-uri ca să alegeți un model de pat pentru copii bun:

  • Nu alegeți paturi ieftine pentru copii. Mobila în dormitorul copiilor trebuie să fie în primul rând sigură, de calitate. Alegând un mobilier din materiale calitative, veți putea fi liniștiți de securitatea copiilor dumneavoastră, dar și de faptul, că aceasta va fi durabilă, funcțională mulți ani la rând.
  • Optați pentru modele personalizate de paturi, pentru fete sau băieți, în funcție de necesitățile, hobby-urile acestora. Producătorii de mobilă la comandă vă pot ajuta în realizarea modelelor individuale de mobilier, ce se vor integra perfect în orice încăpere. În plus, puteți alege materialul, feroneria, acoperirea.
  • La capitolul nuanțe, alegeți culori practice și nu ezitați să cereți părerea celor mici. Camera în care își petrec cea mai multă parte a zilei trebuie să fie decorată în nuanțele lor preferate. Totuși nu vă temeți să experimentați cu culori noi. Anul acesta sunt în vogă nuanțele: albastru, verde măsliniu. Dar și culorile naturale, care pot fi combinate ușor cu accesorii din orice paletă.
  • Puneți pe primul plan confortul, aspectul practic. Pe lângă modelul personalizat, alegeți și o saltea confortabilă, ca să le asigurați un somn liniștit copiilor dvs. De asemenea, analizați în detaliu tipul încăperii și alegeți mobilier util, practic. De exemplu, pat cu sertare, dulap cu uși glisante sau masa de scris, ce poate fi ușor transformată în mini teren de joacă.
  • Apelați la un designer specializat. La ValdiMobila, aveți parte de consultanță gratuită + proiectare individuală, fără să achitați nimic în plus. Designerii noștri sunt gata să vă ajute cu sfaturi practice cum să alegeți mobilierul în dormitorul copiilor ce vi se potrivește cel mai bine.

Oferiți cadouri utile copiilor voștri chiar și după sărbători, împreună cu ValdiMobila!

Distribue prietenilor