03Mar

Parchet laminat: modele actuale în anul 2021

Comentarii

Știai că laminat a fost inventat și folosit pentru prima oară abia în anul 1977 de către o firmă suedeză? Până atunci, pentru acoperirea pardoselii erau utilizate predominant parchetul din lemn natural, fiind apreciate pentru textura deosebită și durabilitatea în timp. Cu timpul, plăcile din laminat parchet au început să devină tot mai populare, în primul rând datorită raportului optim preț-calitate. Iar astăzi, în alegerea celei mai bune variante ca să îți înnoiești podeaua – laminatul fără îndoială este primul în lista de favoriți.

Fie că vorbim despre parchet laminat în bucătărie sau în oricare altă cameră din locuința noastră, toți ne dorim ca rezultatul final să fie perfect din toate punctele și să ne ofere confort și funcționalitate mulți ani la rând. Ca să te bucuri de acest lucru, pe lângă calitate este important să ții cont ca modelul de laminat ales să fie actual după ultimele tendințe ale modei.

La ValdiMobila găsești cel mai variat sortiment de laminat în Chișinău, pentru toate gusturile, necesitățile și bugetele. Pentru că vrem să ținem pasul celor mai populare trenduri în această nișă, mereu ne completăm stocurile cu modele și texturi demne de admirația și atenția ta. Iar în acest articol vom vorbi anume despre ce tip de laminat este la modă anul acesta.

Parchet laminat lucios sau în culori naturale? Tendințele anului 2021

Fără îndoială, podeaua este un element primordial de design, capabil să schimbe radical atmosfera generală din încăpere. Dacă culoarea pereților sau obiectele de mobilier pot fi schimbate periodic, în funcție de preferințe. Pardoseala este o investiție pentru ani buni, iar alegerea acesteia trebuie să fie cât mai minuțioasă și responsabilă. Iar înainte de a-ți alege modelul potrivit, iată câteva recomandări simple ca să fii sigur că ai făcut alegerea corectă:

  • Podeaua perfectă este cea care combină aspectul practic cu ultimele tendințe de design.
  • Înainte de a te decide cu nuanța potrivită ține cont de faptul ca această să rămână actuală în timp, chiar și peste câțiva ani. Regula de aur când alegi parchet laminat colorat.
  • Nu uita de calitate. Laminatul calitativ va fi durabil în timp, iar în plus îți va oferi un aspect premium și îngrijit, chiar și peste câțiva ani de utilizare.
  • Și cel mai important, alege un stil care se va contopi perfect cu designul general al încăperii. În anul 2021, cel mai populare trend rămâne a fi stilul neoclasic și nuanțele naturale. Iar modelul care nu va ieși niciodată din modă este parchet laminat wenge.

Noul sezon ne aduce cu sine și libertatea de a combina mai multe stiluri și tendințe, dacă ne dorim un design mai deosebit pentru casa noastră. De exemplu, să integrăm parchet laminat rustic într-o încăpere în stil modern, accentuând astfel naturalețea sublimă a fibrelor lemnoase. Și că tot vorbim de stiluri, în 2021, pe lângă clasic, au rămas actuale stilurile retro, provence, hi-tech și desigul minimalismul. Alegerea ideală pentru acest stil sunt podelele laminate albe.

Indiferent care e nuanța ta preferată parchet laminat gri sau pastelat, la ValdiMobila poți fi sigur că vei găsi varianta perfectă pentru tine, la prețuri avantajoase și cu garanția calității direct de la producător. Lucrăm doar cu branduri de încredere ca să vă oferim o calitate fără compromis, modele actuale în timp și durabilitate în exploatare. Te așteptăm în show-room-ul nostru de pe strada Uzinelor 171/3 ca să faci cunoștință cu gama noastră de produse pentru casă.

Distribue prietenilor