03Jul

Comandă mobilier de bucătărie la ValdiMobila și te alegi cu un CADOU

Comentarii

Ce fel de casă fără mobilă? Cât de banal nu ar suna, dar mobilierul este un element fără de care casa ar fi doar o încăpere imensă, fără condiții de trai. ValdiMobila, producătorul autohton de uși și mobilă la comandă, știe ca nimeni altul cât de important este acest proces – alegerea mobilierului potrivit, durabil în timp, pentru maximum relaxare și confort. Și pentru că vara e momentul oportun să mai faci careva schimbări de amenajare sau reparație, v-am pregătit o promoție de zile mari la comandarea bucătăriilor.

Doar la ValdiMobila, în mijloc de vară, în perioada 25 iunie - 31 iulie, alegând orice model de bucătării la comandă, din PAL, MDF sau lemn natural, beneficiați de un CADOU mega util în fiecare casă – o chiuvetă. Acest element relativ simplu, este de mare folos în orice spațiu de gătit, completând designul general și funcționalitatea întregii bucătării. Astfel, comandând bucătărie la noi, nu mai trebuie să achiziționați separate o chiuvetă, ci o primiți în dar, complet gratuit. Dar, beneficiile nu se termină aici.

Achiziționarea unei bucătării moderne, clasice sau neoclasice poate fi un proces dificil dacă încă nu ai dat peste un producător de încredere, care te va ghida spre modelele de bucătării ce vi se potrivesc mai mult. La ValdiMobila aveți undă liberă să vă exprimați ideile până la cele mai mici detalii, despre cum visați să arate viitorul mobilier, iar noi vă vom ajută să le dăm viață. Fiecare bucătărie este individuală în felul său, de aceea, pentru fiecare client în parte realizăm gratuit proiectarea individuală a mobilierului.

Fie că planificați să cumpărați mobilă pentru bucătărie mai ieftină, sau vă orientați spre un model premium, din lemn masiv, noi vom fi dornici să vă ajutăm cu soluții practice pentru amenajarea locului unde veți petrece timpul frumos în sânul familie. În producerea mobilierului, inginerii noștri țin cont de toate standardele calității și confortului în utilizare, ca în cele din urmă să aveți parte de obiecte de mobilier stilate, funcționale, rezistente numeroși factori și durabile în timp. Alegând mobilă în bucătărie la comandă de la ValdiMobila, aveți parte de:

  • Cel mai divers sortiment de materiale pentru producerea mobilei, din toate segmentele de preț;
  • Paletă bogată de nuanțe, pentru toate preferințele;
  • Consultație individuală cu un designer specializat;
  • Proiectare 3D individuală;
  • Realizarea mobilierului într-un timp scurt, după toate standardele;
  • Livrare și asamblare gratuită în raza orașului Chișinău.
  • Mobilă de cea mai înaltă calitate.

Grăbește-te să-ți iei mobilă pentru bucătărie la preț avantajos, doar la ValdiMobila, iar în plus, te alegi și cu un cadou promoțional – o chiuvetă modernă. Oferta este limitată.

Distribue prietenilor