26Sep

Colorăm toamna cu uși de interior de la ValdiMobila! Ce nuanțe sunt în trend?

Comentarii

Toamna – în cel mai colorat anotimp al anului, e momentul oportun să vă amenajați casa cu uși de interior moderne, care vor rămâne actuale în timp și peste 5 sau 10 ani! Când vine vorba de achiziționarea ușilor, oamenii sunt foarte indeciși referitor la modelele care s-ar integra perfect în casă și vor întruni calități importante, precum: calitate, durabilitate, funcționalitate, aspect estetic unic.  Iar pentru ca alegerea modelelor de uși de interior să nu vă complice prea tare, ValdiMobila vă vine în ajutor cu o scurtă descrierea tendințelor pentru sezonul 2019-2020 în materie de uși.

Nu e un secret că o locuință fără uși, ar fi pur și simplu niște pereți goi, neizolați de mediul de afară. Aceste elemente relativ simple, ne asigură maximum confort și securitate, iar cel mai important, dau un aspect deosebit casei noastre. Fie că este vorba despre uși în apartament sau într-o casă pe pământ, cerințele față de acestea sunt aceleași: să se combine cu stilul general, să fie funcționale, să ne ofere o izolare fonică / termică bună și să-și păstreze aspectul de nou mai mulți ani la rând. Iar ca să beneficiați de toate acestea, este important să alegi un producător pe măsură.

La ValdiMobila, producător autohton de uși la comandă, pe lângă modelele individuale vă așteaptă cel mai variat sortiment de uși de vânzare, de la producători mondiali cunoscuți în această nișă, precum Rodos, Terminus (producător ucraineni) sau Belwooddoors (Belarus). Aceștia ne bucură periodic cu o gamă vastă de modele de uși interior la prețuri pentru fiecare, iar cel mai important, potrivite pentru toate preferințele, necesitățile.

Ce uși pentru interior sunt în vogă anul acesta?

Dacă să vorbim despre tendințe, anul 2019 aduce cu sine dragostea tot mai profundă față de tot ce e natural și în stil minimalist. Simplitatea rămâne actuală și anul acesta. Populare printre utilizatori sunt ușile moderne, fără prea multe elemente sau cele neoclasice, cu pervaz frezat, forme și linii fine. Minimalismul este actual și pentru furnitură, astfel, se optează pentru mânere / balamale cu o construcție cât mai simplă, în nuanțe neutre.

Totuși, producătorii se gândesc și la cei cu gust estetic mai sofisticat, lansând uși de lemn pentru interior în stil clasic, neoclasic, sau din oricare alt material care imită perfect fibra lemnoasă, cum ar fi PVC, furnir natural sau eco polipropilenă dacă sunteți pasionați de acest stil de interior. Printre modele populare ale acestui an, recomandate și de către producători, drept modele de top, se numără:

  • Producătorul Rodos: ne aduce un sortiment imens, dar cele mai populare rămân a fi ușile din seria Cortes (în stil neoclasic), Sienna (uși frezate clasice) sau colecția Loft (potrivită mai ales pentru încăperile moderne);
  • Terminus: modelele de top în acest an sunt: 702 (cu sticlă sau fără) și 29, din colecția Urban;
  • Belwooddoors – cea mai populară în 2019 a fost calificată colecția Narvika, cu tentă scandinavă, în nuanțe deschise, precum alb, gri sau crem.

În magazinul de uși ValdiMobila, le găsești pe toate, la prețuri avantajoase. Noi tindem să ne înnoim mereu colecțiile cu uși interioare moderne, funcționale, de cea mai înaltă calitate. ValdiMobila înseamnă gamă diverse de modele și nuanțe, garanția calității, consultare cu specialiști, prețuri avantajoase, livrare + asamblare în toată Moldova.

Cumpără acum cele mai noi modele de uși de interior în Chișinău, doar la ValdiMobila.

Distribue prietenilor