25Jan

Cele mai populare modele de uși de interior Terminus pentru 2019 – 2020

Comentarii

Ianuarie e prima lună din an, dar și sezonul topurilor, când toți producătorii își lansează cele mai noi produse și vorbesc despre tendințele noului an. Iar pentru că ușile sunt pasiunea noastră, ValdiMobila vă aduce un top nou-nouț cu cele mai populare uși din furnir natural, de la producătorul ucrainean Terminus. Acesta este una din cărțile noastre de vizită, și asta deoarece suntem distribuitor exclusiv al ușilor Terminus în Moldova. De ceea încercăm să ținem pasul ultimelor modele, tendințe și să ne împărtășim cu toate secretele cu voi, clienții noștri dragi.

De data aceasta am decis să vă povestim despre cele mai vândute modele de uși Terminus în 2019, care au rămas actuale și la început de 2020. Dar și să-ți dezvăluim principalele caracteristici prin care se remarcă în rândul altor modele, la ce tendințe merită să atragi atenția în 2020 dar și prin ce au devenit atât de populare ușile din furnir natural și eco-șpon. Despre toate, aflați în continuare. Rămâneți cu noi!

Uși din furnir Terminus – pe cât de stilate, pe atât de elegante

Astăzi, utilizatorii nu mai atrag atenția doar la uși stilate, ci la modele de calitate superioară, capabile să ofere cel mai înalt nivel de confort, funcționalitate mai mulți ani la rând. Iar de calitate, nu sunt neapărat doar modelele de uși de interior din lemn, disponibile la prețuri mari pentru buzunarele unui utilizator simplu. O alternativă lemnului natural este furnirul sau ușile cu acoperire din eco-polipropilenă. Despre avantajele fiecărui tip de uși v-am povestit într-un articol anterior, iar astăzi ne vom opri asupra aspectului estetic, dar și funcțional.

Anul 2020 încă nu ne-a dezvăluit toate tendințele în materie de uși, dar cert e faptul că stilul modern și cel clasic încă rămâne actual și pentru acest sezon. Producătorul ucrainean Terminus are o listă bogată de colecții, cu uși interioare din toate stilurile, de la cele minimaliste, până la modele conservatoare cu design clasic sau neoclasic. Luând în considerare cele mai vândute modele de anul trecut, iată care sunt TOP 4 uși Terminus, pe care nu veți da greș dacă le alegeți în 2020:

  1. Model 104, seria Nanoflex. Alegerea potrivită, dacă vă doriți uși ieftine de interior din eco-șpon, dar cu un nivel înalt al calității. Modelul are un design minimalist, dar care îi dă un aspect unic, plin de stil, șarm. Poate fi creat într-o gamă diversă de culori, precum: White, Eschimo, Migdală, Muscat, Plombir, Trufel sau Alună.
  2. Model 307, seria Elit. Un exemplu destoinic de uși moderne interioare cu design minimalist. Se potrivește pentru orice tip de încăpere, și, de asemenea, poate fi realizat fie cu sticlă, fie fără. Fiind creată din eco-șpon, modelul este disponibil într-o paletă bogată de nuanțe, și anume: Wenge, Patina, Grey, Melinga.
  3. Model 52, seria Caro. Este unul din cele mai populare modele de uși interioare clasice, ales mai ales pentru încăperile cu design conservator. Poate fi realizat atât cu geam din sticlă mată cu decor, în partea de sus, dar și în varianta standard (fără sticlă).
  4. Model 102, seria Classic. Un exemplu inedit de ușă din lemn de pin, cu acoperire din furnir natural. Modelul te cucerește prin simplitatea și eleganța detaliilor, care te teleportează în perioada clasică. Acesta poate fi creat atât pe varianta simplă, cât și cu inserții din sticlă. Pentru protecție la uzură, umiditate, furnirul este acoperit cu un lac UV special, care, îi oferă și o strălucire rafinată. Modelul este disponibil în două nuanțe Crema, White.

Mai multe detalii despre fiecare model în parte puteți afla vizitând show-room-ul nostru de pe strada Uzinelor 3.

Distribue prietenilor