16Dec

Antreu tapițat – combinația stilată dintre design unic și confort

Comentarii

Antreul, mai numit și coridor sau hol, în funcție de tipul casei sau apartamentului, este, fără îndoială fața fiecărei locuințe. Aici ne întâmpinăm musafirii, cochetăm în oglindă în timp ce ne pregătim să ieșim și ne bucurăm că am ajuns acasă, când venim seara de la serviciu sau școală. Într-un cuvânt, este o cameră multifuncțională, care, chiar dacă are dimensiuni mici, trebuie să fie amenajată cu mobilier de hol capabil să ne ofere maximum confort, dar și să arate stilat și ergonomic în același timp.

O idee tot mai populară în rândul utilizatorilor, ce îmbină frumos confortul și aspectul estetic unic sunt antreurile tapițate, decorate cu stofă moale în diverse nuanțe – care pe lângă faptul că sunt super confortabile și arată foarte stilat, deosebit. La ValdiMobila, creăm orice model de mobilă de hol modernă, inclusiv antreuri tapițate personalizate, care la siguranță vor deveni colțișorul potrivit din casa dvs., ce vă întâlnește ori de câte ori reveniți în casă. Cum să alegeți mobila în antreu dar și care sunt detalii primordiale ce vă asigură confortul, vă dezvăluim în continuare.

Mobilier pentru hol cu decor din stofă – cea mai bună idee pentru un antreu stilat

Mobila tapițată este o tendință veche, preluată încă din perioada clasicismului, utilizată inițial pentru paturile matrimoniale. Aspectul elegant, relaxant și primitor, ce se remarcă din prima i-a adus popularitate până în zilele noastre, fiind folosită pe larg nu doar în cazul paturilor, dar și pentru antreuri, colțarul din bucătărie. Dacă, de regulă, mobila de hol la intrare e alcătuită doar dintr-un cuier și dulap pentru încălțăminte / haine, modele tapițate ne permit să amenajăm și un locșor comod unde ne putem așeza ca să ne încălțăm ușor sau relaxa atunci când revenim acasă.

La fel ca oricare altă mobilă pentru hol, modelele cu decor din stofă trebuie integrate corect în încăpere, ca să nu creeze disconfort, să nu îngreuneze prea mult designul general și să se combine perfect cu stilul încăperii. Cea mai bună alternativă rămâne a fi mobila la comandă, creată după propriile preferințe, dimensiuni. La ValdiMobila putem da viață oricărui model de mobilier, inclusiv mobilă de hol pe colț, standard, pentru holuri mari sau mici. Iată câteva sfaturi cum să alegeți corect modelul potrivit pentru dumneavoastră:

  • Atrageți atenția la dimensiunile holului. Aceasta e regula de aur, dacă doriți ca mobilierul să vă aducă confort, dar nu să încarce prea mult încăperea. Un designer specializat va putea să proiecteze modelul de antreu ce va întruni tot de ce aveți nevoie, integrându-se perfect în încăpere.
  • Puneți accentul pe confort. Fie că vă doriți doar o băncuță de hol tapițată, sau un model decorat cu stofă în totalitate, puneți pe primul plan cât de comod și ușor de întreținut va fi. Astăzi e la modă minimalismul, comoditatea, iar ce îi mai trebuie unui mobilier când are aceste două calități forte.
  • Asortați texturile cu obiectele de decor, podeaua și chiar nuanța pereților;
  • Optați pentru mobilier din materiale calitative, ce va rămâne la fel de funcțional, frumos, chiar și după o perioadă îndelungată de exploatare.
  • Fiți creativi, nu vă temeți să experimentați cu modelele, nuanțele, texturile.

La ValdiMobila vă putem ajuta în proiectare antreului perfect pentru locuința dumneavoastră, din materiale de calitate, la cele mai avantajoase prețuri. În plus, vă oferim posibilitatea unică să alegeți dintr-o paletă bogată de nuanțe, feronerie etc.

Un antreu bine amenajat este ca o carte de vizită, de aceea nu ezitați să îi dați o nouă viață.

Distribue prietenilor