19Jun

Mobilă pentru terasă de la ValdiMobila - de neînlocuit pe timp de vară

Comentarii

Vara e despre vacanță! Chiar dacă puțini sunt norocoșii ce au posibilitatea să se odihnească non-stop tot în sezonul estival, și cei care sunt la serviciu, își pot organiza o mini vacanță în fiecare seară, weekend, la terasa din ogradă. Frigărui apetisant cu salată din legume proaspete, o înghețată răcoritoare cu căpșuni, sau pur și simplu un pahar cu limonadă, toate pot fi servite armonios la aer liber, dacă ai un loc special amenajat în acest sens. Iar, ca odihna să fie nu doar relaxantă, dar și confortabilă, un detaliu important îl constituie mobila pentru terasă.

Un foișor frumos amenajat este visul oricărui gospodar sau gospodine. Ce poate fi mai relaxant decât o seară petrecută cu cei dragi, la aer liber, când aerul văratic te răcorește după o zi caniculară, iar mireasma florilor te îmbată de plăcere? Chiar dacă natura își are funcția ei în asigurarea unei atmosfere de vis, și mobilierul de terasă joacă un rol primordial în asigurarea confortului, astfel, necesită a fi ales într-o manieră practică.

Cum alegi setul de mobilier pentru terasă?

Primul detaliu ce merită atenție e să stabiliți din timp, punctele importante ce vă vor asigură comoditatea atunci când vă odihniți la aer liber. Adică, de ce aveți nevoie ca să puteți găti fără griji bucate la cuptor pe lemne, grătar, să luați masa și chiar să trageți un pui de somn când e mai răcoare. Astăzi varietatea mobilierului pentru terasă, din lemn sau alte materiale bugetare, cum ar fi MDF, PAL, este imensă, iar vouă nu vă rămâne decât să alegeți ofertele care vi se potrivesc ca stil, segment de preț, necesitate.

O alternativă tot mai populară în prezent e mobila la comandă, realizată după propriile preferințe, dimensiuni, necesități. Iar cel mai important în acest sens este să dați peste un producător care ar înțelege din prima de ce aveți nevoie. Și aici, vă vine în ajutor ValdiMobila – fabrica de mobilă în Chișinău cu o experiență de aproximativ 15 ani în producerea mobilierului pentru casă, oficiu sau industrial, inclusiv mobilier de grădină din lemn sau MDF, cele mai recomandate materiale pentru mobila exterioară. Iată care sunt elementele obligatorii în seturile de grădină:

  • Set masă și scaune terasă. Dacă optați pentru mese din lemn pentru terasă, prețul va fi relativ mai mare, dar aveți garanția că vă vor fi de folos mult timp înainte. Pentru acest mobilier, lemnul e prelucrat cu un lac special care îl protejează de umiditate. O alternativă mai accesibilă ar fi MDF-ul, rezistent la umiditate, iar în plus, are un aspect foarte plăcut.
  • Bucătărie de grădină. Gătitul la aer liber e o adevărată plăcere, mai ales dacă ai toate ustensilele la îndemână. Astăzi, e mai ușor ca niciodată să echipezi cu bucătării mici terasele, creând un loc confortabil și practic pentru gătit, atât vara cât și iarna, dacă terasa permite acest lucru.
  • Dulapuri pentru depozitare de grădină. Spațiile goale le puteți completa cu dulapuri încăpătoare, unde puteți păstra tot felul de chestii, începând cu ustensilele pentru grădinărit, până la cărți, jucării.
  • Canapele de grădină din lemn. Nu uitați de locurile pentru relaxare, o canapea, un scrânciob, hamac vor fi o metoda perfectă de divertisment, seara după serviciu sau dimineața devreme.
  • Ultimul pas este să dați undă liberă decorațiilor cu accesorii pe ici-colea, ca să încingeți și mai mult atmosferă. Nu vă temeți să experimentați cu culorile, stilul, aici nu e nicio regulă, totul e așa cum simțiți. Lumânări, câteva cărți pe rafturi, flori vii, artificiale, un covoraș rustic sau o față de masă brodată, toate vor face terasa un loc unic, unde vă veți simți bine.

Toate acestea, dar și multe altele le găsiți la salonul de mobilă ValdiMobila, care deja a declarat deschis sezonul mobilei exterioare. Noi vă vom ajuta să alegeți mobilierul ce vi se potrivește în totalitate și vom avea grijă să-l realizăm rapid, ținând cont de toate standardele confortului, calității. În plus, vă oferim proiectare individuală gratuită, consultație cu un specialist, spectru larg de materiale, nuanțe, livrare, asamblare gratuită în raza orașului Chișinău.

Trăiește la maxim serile de vară, echipat cu mobilă de grădină marca ValdiMobila.

Distribue prietenilor