17Jan

Sufrageria – locul perfect pentru serile reci de iarnă! Cum alegem cel mai bun mobilier?

Comentarii

Ce poate fi mai plăcut decât să petreci timpul cu cei dragi, într-o atmosferă caldă și primitoare. Locul perfect pentru întâlniri de suflet, dar și mese copioase alături de rude, prieteni poate deveni o sufragerie bine amenajată. Nu toți au norocul să-și amenajeze un loc separat de bucătărie, pentru a lua masa. Iar dacă totuși aveți un apartament sau casă mai spațioasă, merită să o amenajați cu mobilă de sufragerie modernă, stilată și confortabilă, ca să vă simțiți bine ori de câte ori petreceți timpul aici.

Sensul cuvântului „sufragerie” este diferit pentru fiecare țară în parte. În general, aceasta semnifică o cameră separată de bucătăria propriu-zisă, în care se ia masa. Pentru casele noastre, această cameră este asociată cu salonul sau livingul, unde, de regulă, primim musafiri, iar masa zilnică o luăm în bucătărie. Totuși, în prezent, în casele moderne, oamenii aleg să-și amenajeze un spațiu cât mai spațios pentru a lua masa zilnic. Unii îl combină cu bucătăria, separând cele două zone printr-o nișă, iar alții optează pentru o cameră separată.

Indiferent pentru ce proiect optați, este important să alegeți și cea mai bună mobila de sufragerie pentru apartamente sau case pe pământ. Iar primul pas este să alegeți un producător care vă va ajuta să transformați în realitate modelul pe care deja vi l-ați schițat în cap. Unul din producătorii specializat în amenajarea sufrageriilor de orice tip, dimensiuni este ValdiMobila. Despre toate secretele, tendințele modelelor noi de mobilă în sufragerie, vă dezvăluim mai jos.

Mobila de living la comandă – cea mai bună alegerea pentru un apartament modern

Cum ar trebui să arate o sufragerie modernă? Astăzi e la modă aspectul practic. Sufrageriile din prezent nu mai abundă în obiecte de mobilier clasice, cu design complicat. Totul este simplu și minimalist, iar detaliu cel mai important este confortul. Din tendințele acestui an la capitolul sufragerii, putem enumera nuanțele naturale, mult îndrăgitul stil Loft, designul minimalist și desigur libertatea în a experimenta. Iar ca să vă dați seama ce nu trebuie să lipsească într-o sufragerie, iată principalul mobilier:

  • Masă și scaune în bucătărie. Acestea sunt, fără îndoială, elementele primordiale, fie că e vorba de o bucătărie combinată sau sufragerie separată. Dacă o duceți cam rău cu spațiul liber, puteți opta pentru o masă de bucătărie extensibilă sau masă încorporată în mobila de bucătărie, în cazul modelelor cu nișa de gătit pe mijloc. Iar dacă spațiul nu e o problemă, alegerea perfectă poate fi o masă în stil neoclasic cu scaune în set.
  • Dulapuri de sufragerie. Acestea vor completa designul estetic al încăperii, iar în plus, pot fi folosit și pentru păstrarea băuturilor, veselei, dar și pentru cărți, colecții sau chiar haine. Idei pentru un dulap în sufragerie sunt multe, de la modele pe colț, incorporate, cu uși glisante sau clasice.
  • Rafturi de perete pentru sufragerie, pentru accesorii sau veselă. Aceste elemente mici, dar importante vă pot fi de mare folos dacă sunteți pasionați de accesorii mici precum veselă decorativă, cărți sau jucării de colecție.
  • Măsuță de cafea pentru living. Iar dacă vreți să savurați o cafea în fața televizorului, puteți adăuga la stilul general și o masă mică pentru cafea. Aceasta poate fi mutată ușor în orice parte a camerei, iar cel mai important vă va fi utilă atunci când doriți să răsfoiți o revistă nouă sau savura ceaiul sau cafeaua preferată, stând relaxați pe canapea.

Fie că vă doriți mobilă de sufragerie simplă, ieftină sau de lux, designerii ValdiMobila sunt mereu gata să vă ajute cu soluții practice de amenajare, ținând cont de necesitățile individuale, tipul încăperii, bugetul stabilit. ValdiMobila înseamnă sortiment variat de materiale (PAL, MDF, furnir, lemn natural), feronerie de la branduri cunoscute, realizarea mobilierului în cel mai scurt termen, garanția calității, livrare / asamblare în toată țara.

Mobilier de vis în sufragerie – noi vă ajutăm să-l transformăm în realitate.

Distribue prietenilor