25Mar

Mobila pentru copii: cum alegem cele mai bune paturi supraetajate?

Comentarii

În secolul XXI, patul din dormitorul copiilor nu mai este o piesă de mobilier cu design simplu, destinată doar pentru dormit. Vremurile s-au schimbat și o dată cu timpul atât copiii cât și părinții tind spre amenajarea camerei cu mobilă pentru copii stilată, în nuanțele preferate, practică și funcțională. Alegerea unui pat supraetajat, poate fi soluția perfecta pentru picii care s-au plictisit de paturile obișnuite, și își doresc ca-n fiecare seară să exploreze lumea visurilor de la înălțime, într-un pătuc rupt parcă din povești.

La ValdiMobila, compania producătoare de uși și mobilă la comandă, orice idee de amenajare a culcușului celor mici, este realizată până în cele mai mici detalii ținând cont de toate doleanțele dumneavoastră. Iar dacă de mult sunteți în căutarea celui mai bun pat pentru copii, dar nu știți care sunt avantajele unui pat etajat, prin ce se deosebește de cele obișnuite și cât de funcțional poate fi, când vine vorba de decorarea unui dormitor pentru doi sau mai mulți copii, am decis să ne împărtășim cu o serie de recomandări și sfaturi în alegerea acestuia.

Paturi supraetajate – copii îndrăgostiți de camera lor!

Patul este elementul primordial, care asigură calitatea somnului acestora, pregătindu-i în fiecare noapte pentru o nouă zi. Dacă aveți doi copii, alegerea patului potrivit devine o provocare, mai ales când dormitorul acestora are și dimensiuni mici. În ajutor ne vin paturile supraetajate, ieftine sau mai scumpe, din PAL sau MDF, cu țevi metalice, sau poate create în totalitate din lemn.

Un pat suprapus vă poate ajuta să organizați rațional spațiul liber din cameră, dar și să construiți o „insula” încăpătoare în care se vor odihni concomitent 2 copii – frățiori și surioare sau chiar gemeni. Astăzi designerii de mobilier sunt plini de idei inovatoare, care transformă paturile celor mici în adevărate ateliere de creație. Cu un astfel de pătuț, cei mici vor fi mereu dornici să revină acasă, să petreacă tot mai mult timp în „împărăția” lor, unde ei sunt prinți și prințese, dar și să meargă cu drag la culcare când vine ora de somn. Un pat etajat modern, pe lângă funcția de bază, vă oferă:

  • Loc comod de somn pentru doi copii, ocupând de două ori mai puțin spațiu decât paturile obișnuite;
  • Spațiu pentru distracție și joc, dacă alegeți un model mai complex cu diferite funcționalități ergonomice: măsuță, trepte, sertare etc;
  • Birou pentru copii, unde aceștia își pot pregăti temele, bucurându-se de atmosfera plăcută din jurul lor;
  • Posibilitatea de a depozita lucrurile în dulăpioare și sertare. Un model tot mai popular de pat etajat pentru copii este cel cu trepte și sertare;
  • Siguranță – producătorii atrag atenție sporită acestui criteriu, realizând paturi cu picioare mari, stabile, bariere de protecție, scară largă, cu trepte mari, acoperite cu materiale antiderapante.

Compania ValdiMobila vă poate ajuta în crearea patului de vis pentru micuții voștri. Iar odată cu venirea primăverii, vă bucurăm cu un cadou mega util la comandarea mobilei în camera copiilor, ofertă valabilă până la mijloc de aprilie – o saltea ortopedică, element de nelipsit dacă doriți să le asigurați un somn sănătos micuților voștri. În crearea paturilor suprapuse, designerii noștri țin cont de cele mai importante criterii, precum: vârsta și sexul copiilor, dimensiunea camerei, preferințele individuale ale părinților dar și copilașilor. Adunând toate detaliile, vă oferim proiectarea individuală gratuită a viitorului mobilier, care, odată pregătit vă va fi livrat și asamblat total gratuit, în raza orașului Chișinău.

Amenajați dormitorul micuților voștri la ValdiMobila, și vă veți bucura de oferte avantajoase la paturi supraetajate pentru copii, dar și cadouri generoase.

Distribue prietenilor