30Mar

Cele mai actuale trenduri ValdiMobila de mobilă pentru oficiu în 2021

Comentarii

Biroul este locația unde petrecem cea mai mare parte din zi, fie că vorbim de oficiul mic amenajat în propriul apartament sau casă sau oficiile mari, de tip open-space ale companiilor private și publice. Iată de ce mobila din birouri merită să fie aleasă și creată ținând cont de o serie de recomandări, atât la capitolul proiectare și construcție, cât și design, ca să ne ofere productivitate în muncă și o atmosferă cât mai confortabilă.

Producătorul autohton de mobilă de oficiu în Chișinău, ValdiMobila e gata să producă proiecte unice de mobilier pentru orice tip de încăpere. În acest articol ne-am propus să abordăm cele mai noi tendințe ale anului în amenajarea oficiilor, care emană confort în fiecare detaliu. Deci, dacă ești pe care să alegi un proiect individual de mobilier pentru oficiu, aici vei găsi sursa de inspirație și sfaturi practice ca să fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere.

Mobilă de oficiu la comandă: tendințele anului 2021

Tendințele de amenajarea a oficiilor s-au schimbat radical în ultimii 5-7 ani. De la spațiile monotone, cu mese, scaune și dulapuri, s-a trecut la un mobilier de birou cu design confortabil și stilat, capabil să creeze o atmosferă productivă de muncă pentru fiecare angajat. Schimbările se observă și la capitolul nuanțe, culorile gri întunecate fiind înlocuite cu pigmenți pastelați și nuanțe deschise, care dau senzația de liniște și relaxare.

În alegerea unui proiect de mobilier pentru birou, acasă sau la serviciu, este important să ținem cont de faptul ca fiecare detaliu să fie creat în funcție de necesități și să se integreze perfect în designul general al încăperii. Împreună cu designerii ValdiMobila am făcut un TOP cu 5 tendințe actuale pentru amenajarea unui birou după ultima modă. Iată care sunt acestea:

  • Fie că vorbim de proiectele de mobilier în birouri de lux sau pentru o echipă modernă, anul acesta trendul principal constă în crearea unei atmosfere confortabile, ca „acasă”, apărut mai ales după timpul petrecut în regimul „home office”. Într-un oficiu sumbru și incomod, angajații se vor simți mai puțini productivi. Iar spațiile confortabile, cu detalii mici, dar plăcute, vor spori la maxim ideile bune și munca cu spor.
  • Aspect ecologic și nuanțe naturale. Fiecare angajat visează la un mobilier de birou alb în stil modern și cu accesorii stilate. Naturalețea a devenit un trend tot mai actual al ultimilor ani. Nuanțelor pastelate dau un nou suflu oficiilor și le fac mai încăpătoare și luminoase.
  • Design personalizat, în funcție de specificul activității. Nu există o formulă a mobilierului perfect în birou. Totul este individual. Optând pentru un proiect realizat la comandă îți va fi mai ușor să alegi anume ceea ce îți place și ți se potrivește cel mai bine.
  • Organizarea spațiului pe zone funcționale, cu ajutorul mobilierului. Opțiune utilă mai ales pentru oficiile open-space, care ne ajută să le facem mult mai confortabile.
  • Simplitate și minimalism. Trendul actual pe practic orice proiect de mobilă.

Echipa ValdiMobila te poate ajuta să dai o nouă viață oficiului tău și să-l echipezi cu cea mai deosebită mobilă, care cu siguranță te scoate în evidență. Designerii și asamblatorii noștri talentați sunt dornici să-ți implementeze de la zero ideile tale deosebite de design, ca în final să te simți perfect în noul tău birou. Grăbește-te să-ți comanzi mobila de oficiu care te reprezintă.

Distribue prietenilor