13Nov

Mobila pentru magazin de la ValdiMobila – orice model, orice dimensiuni

Comentarii

Astăzi e greu să ne imaginăm un centru comercial fără mobilă pentru buticuri și magazine, elemente indispensabile pentru maximum confort, care oferă spațiu optim de depozitare, funcționalitate și design inedit. Un magazin bine amenajat le va oferi confort atât cumpărătorilor, cât și managerilor pe vânzări. Iată de ce, în procesul de reparație și decorare a spațiilor comerciale, mobila joacă un rol major și trebuie aleasă cât mai responsabil și corect.

La ValdiMobila, avem în portofoliu bogat cu proiecte de mobilier pentru magazine de haine, cosmetică și chiar produse alimentare, realizate după dimensiuni și necesități individuale. Utilajele performante da la punctul de producere ne permit să creăm mobilier deosebit prin calități tehnice și de design, inclusiv pentru nișa comercială. Iar ca să vă convingeți, în continuare, vom discuta despre principalele caracteristici ale acestui tip de mobilier.

Cum alegem mobila pentru spații comerciale? Sfaturi de la ValdiMobila

Regula principală în amenajarea unui magazin este să păstrăm stilul general pe fiecare detaliu, de la piese de mobilier, nuanțe și până la accesorii. Și asta deoarece, imaginea spațiilor comerciale este o parte a brandului, care trebuie să atragă priviri de admirație, să fie notoriu și unic. De multe ori, clienții sunt atrași de atmosfera deosebită din magazine, iar un mobilier bine ales poate contribui direct la acest lucru, dacă ele creat și integrat corect. Iată care sunt principalele piese de mobilă pentru centre comerciale:

  • Masa de recepție și pentru bar. Cea mai importantă piese de mobilă pentru centre comerciale. Trebuie să fie funcțională, stilată și atrăgătoare, căci anume acest element ne formează prima impresie despre magazin și brand.
  • Vitrine. Sunt folosite pentru demonstrarea produselor de orice tip. Pot fi combinate cu sticlă și iluminare LED, pentru a prezenta produsele din cel mai bun unghi. Astăzi vitrinele nu mai ai designul standard de cândva și pot fi adaptate în funcție de stilul magazinului.
  • Suporturi. Utilizate pentru același scop ca și vitrinele, mai ales când vorbim despre mobila pentru magazin alimentar MD. Pot fi create din diferite materiale: sticle, PAL sau MDF.
  • Rafturi. Acestea pot avea dimensiuni și adâncime individuală, în funcție de necesități. Se potrivesc pentru amplasarea cărților, tehnicii, încălțămintei sau produselor alimentare.
  • Cuiere pentru umerașe. Detaliu indispensabil pentru magazinele de haine, care necesită o abordare individuală și personalizată, în funcție de brand.

În general, stilurile mobilierului comercial pot fi diverse, de la modele clasice, până la hi-tech sau minimalism. Mobila pentru magazin de haine este cea mai populară din această nișă, având de regulă o proiectare verticală, design minimalist și cât mai mult spațiu liber și de depozitare. În cazul modelelor de mobilier într-un magazin pentru copii, piesele trebuie să fie colorate și drăguțe, ca să atragă atenția celor mici.

Indiferent ce nișă de afacere aveți, ValdiMobila poate să vă ajute cu proiectarea individuală a mobilierului, într-un timp scurt, la cele mai avantajoase prețuri. Lucrăm cu materiale din toate categoriile de preț, tehnologii de ultimă generație și sortiment bogat de texturi, modele și nuanțe. Ne găsiți în show-room-ul nostru de pe strada Uzinelor 171/3 sau la numărul: 079 064 963.

Distribue prietenilor