10May

Mobilier în stil neoclasic! Adaugă rafinament în casa ta cu ValdiMobila

Comentarii

În secolul XXI ar fi banal să trăim într-o casă unde nu ne simțim bine, iar pentru ca starea aceasta feerică să domine mereu în sufletele noastre, oamenii recurg la tot felul de șiretlicuri în ași decora locuința unde își petrec zilnic cel mai mult timp din viață. Astăzi, stilurile de mobilă au evoluat într-atât de mult, încât până și cei mai pedanți, au toate șansele, să obțină printr-o combinație de stiluri, atmosfera armonioasă în care se va simți bine.

Despre stilul neoclasic, în primul rând se poate spune că e tipul de design potrivit celor care caută mai mult decât o bucătărie modernă sau un dormitor complet în stil clasic, care nu o duc prea bine cu eleganța în exces, dar nu vor nici obiecte de mobilier minimaliste, care parcă fac camera să răsune, care sunt îndrăgostiți de culori, dar au o dragoste aparte și pentru nuanțele extreme, alba sau negru... ș.a.m.d. Într-un cuvânt e un hibrid între ce e mai bun dintre clasic și modern, actualizat după ultimele tendințe ale timpului.

Descoperă stilul neoclasic în pas cu fabrica de mobilă ValdiMobila

Compania producătoare de uși și mobilier la comandă în Chișinău, ValdiMobila, are o pasiune aparte pentru stilurile care aduc cu sine mai mult decât confort. Dornici mereu de a experimenta, suntem gata să vă ajutăm să descoperim împreună stilul potrivit pentru locuința dumneavoastră, și să-l aducem la viață în obiecte de mobilier care vă vor bucura prin aspect estetic unic, durabilitatea și ușurință în exploatare. Iar stilul neoclasic în design interior este una din opțiunile care cu siguranță vă va atrage prin puritatea de care vrei nu vrei te îndrăgostești.

De fapt, neoclasicismul este un curent apărut în secolul XVIII, manifestat în arta plastică și arhitectură, care promova reîntoarcerea la valorile stilului grecesc și roman. În prezent, acesta a căpătat o altă dimensiune, fiind o adunătură de stiluri contemporane care vine să redescopere simplitatea în detaliile mici, liniile simetrice, eleganța fină și culorile naturale. Într-o cameră dominată de noul clasic, te simți de parcă un magician a adunat la un loc toate nuanțele naturii și formele armonioase, le-a combinat frumos într-un „buchet” exotic, iar ție nu îți rămâne decât să le savurezi în toată splendoarea.

Încă o caracteristică definitorie a acestui stil universal, este faptul că se potrivește pentru orice încăpere, mare sau mică, bucătărie, salon, dormitor, living, antreu și chiar baie – totul depinde de imaginația dumneavoastră și de talentul de a combina lucruri, care par a fi total diferite, ca stil și design. Decorul armonios vine nu doar să ne bucure ochii, ci și să ne ofere acel nivel de funcționalitate, la fel ca într-o bucătărie modernă, doar că cu un aer mai elegant, stilat. Iată care sunt cele mai importante caracteristici ale acestui stil:

  • Accente stilate cu culori vibrante, precum: violet, turcoaz;
  • Mobilă din materiale premium, sau cel puțin în nuanțe bogate;
  • Cât mai mult spațiu liber;
  • Experimentați cu pigmenți clasici, alb și negru, roșu aprins sau roz pal;
  • Evitați aglomerarea cu obiecte inutile;
  • Puneți funcționalitatea pe primul plan;
  • Combinați elemente din toate stilurile și vă temeți de experimente;

Compania de mobilă din Chișinău, ValdiMobila, poate deveni prietenul fidel, mereu gata să vă ajute cu obiecte de mobilier în diferite stiluri, inclusiv în stil neoclasic. Dacă stați prea mult pe gânduri, și nu vă puteți aduna ideile, designerii noștri sunt mereu dornici să vă ghideze ca să faceți alegerea corectă și în rezultat să vă decorați casa cu mobilă de calitate, durabilă în timp, la prețuri avantajoase. Ținând cont de toate cerințele dumneavoastră, vom realiza total gratuit proiectarea individuală gratuită a viitorului mobilier. Vă garantăm respectarea tuturor standardelor calității, executarea într-un timp optim, livrare și asamblare gratuită în raza orașului Chișinău.

E timpul să faceți o schimbare în casă, cu mobilierul în stil neoclasic de la ValdiMobila

Distribue prietenilor