11Mar

Te-ai săturat de monotonie? „Împrospătează-ți” casa cu mobilă în stil modern!

Comentarii

Tendințele moderne au devenit un must-have în materie de mobilă, tot mai mulți oameni preferând să combine ce e mai frumos din stilul clasic, cu accente contemporane, care dau un nou suflu obiectelor de mobilier. Optând pentru alternativa decorării casei cu mobilă la comandă, aveți un motiv în plus de a afla detaliile primordiale ale acestui stil, care a adunat la un loc toate punctele forte ale stilurilor existente până acum, ținând cont în primul rând de aspectul, ergonomic, confort și detalii mici, capabile să răstoarne toate concepțiile pe care le-ați avut până acum despre mobilă.

Compania ValdiMobila, cu o experiență de peste 13 ani în producerea mobilei și ușilor la comandă, știe toate secretele creării unui mobilier de vis, pe placul tuturor, atât celor din tabăra conservatorilor, pasionați de tot cei clasic, sau celor care țin pasul ultimelor tendințe ale modei, mereu în goană după tot ce-i nou, actual, modern. Anume cu acest scop, am decis să menționăm încă o dată principalele avantaje ale mobilei moderne, dar și de ce ar trebuie să țineți cont, odată deciși să optați pentru acest stil de mobilă.

Stilul modern poate fi devenit printr-o sintagma simplă: „aici și acum”, iar elementul cheie rămâne a fi designul minimalist. Sculpturile și formele frezate în lemn, MDF, moștenite din stilul clasic, au fost înlocuite cu forme plane, materiale neutre, cea mai reprezentativă și accesibilă la preț fiind mobila din PAL, cât mai puține accesorii, feroneriei prea împopoțată. Cât de straniu ar suna, eliminarea acestor detalii, care aparent creează însăși frumosul, nu știrbesc deloc din aspectul estetic unic al stilului modern, ci din contra, îl fac să arate mai deosebit decât celelalte.

Mobila în stil modern: aspecte primordiale

Uimesc prin diversitate bucătăriile moderne, tot mai cotate în rândul utilizatorilor pasionați de tot cei modern. Linii și forme fine, open-space, fiecare detaliu din componența bucătăriei fiind încărcat de utilitate și maximum consens, acesta e secretul confortului în era noastră. Ca să înțelegeți, totuși, ce stă la baza stilului modern, iată care sunt principalele aspecte ale acestei tendințe:

  • Structură tridimensională. Acest stil se remarcă prin liniile, figurile geometrice bine proporționate, fie planuri, unghiuri drepte, dar și combinații de linii curbe, figuri sferice, care parcă „înmoaie” atmosfera minimalistă creată de structura statică. Sculpturile încărcate, mobila frezată, cu decorațiuni în exces, sunt primul lucru de evitat, ce nu îl veți observa pe nici un obiect de mobilier în stil modern;
  • Nuanțe pastelate. Paleta acestui stil, cât de straniu nu a suna, a adunat la un loc cele mai nuanțele stilului clasic, precum: alb, crem, negru, wenge. Chiar dacă întâlnim și culori aprinse, regula de aur este să păstrăm un ton general al designului, și să nu experimentăm prea mult cu pigmenții;
  • Cât mai mult spațiu liber. Spațiile deschise, numite și prin termenul englezesc: „open-space” sunt ingredientul cheie al oricărui interior în acest stil. Pentru a evita senzația de „gol”, acestea sunt completate cu mobilă, accesorii, spații de iluminat;
  • Accente stilate cu obiecte lucioase, din sticlă. Monotonia nuanțelor pastelate, cere câteva accente care ar scoate în evidență stilul general. În ajutor ne vin, fie nuanțele lucioase, în locul celor mat (dacă vă decideți să le combinați, fiți atenți la detalii), ferestrele mari, care dau frâu liber luminei naturale în cameră, pentru o atmosferă relaxantă, dar și oglinzile mari, cea mai frecventă alternativă fiind dulapurile cupe cu oglinzi.
  • Minimum accesorii. Pentru a încheia efectul, treceți toate accesoriile printr-un filtru, alegând doar ce-i mai bun. Nu vă speriați că aveți prea mult spațiu liber, fie pe rafturi sau în jur, astfel încăperea va putea să „respire”, iar dvs. vă veți simți mult mai liber.

În concluzie, stilul modern nu are niște granițe stricte, noi suntem cei care alegem ce, când și unde să amenajăm, respectând doar câteva reguli simple, care ne vor asigura un mare succes la capitolul confort. Specialiștii recomandă să experimentăm prin combinarea stilurilor, selectând din fiecare ce este mai bun. Iar dacă vă temeți să experimentați cu ideile, ValdiMobila este dornică să vă ajute cu modele d capabile să vă transforme casa într-o adevărată poveste, în care confortul, calitatea și aspectul estetic unic, sunt eroii principali.

Doar la noi puteți comanda mobilă pentru casă sau apartament, din materiale de cea mai înaltă calitate, lemn natural, MDF, PAL, în nuanțe deosebite. Împreună cu designerii noștri, veți discuta în detalii toate aspectele viitorului mobilier, iar aceștia vor realiza o proiectare 3D individuală, ținând cont de necesitățile, preferințele fiecărui client. Următoarea etapă este producerea mobilei, de către specialiști calificați, cu peste 13 ani de experiență în acest domeniu, după toate standardele. Iar drept bonus, beneficiați de livrare, asamblare gratuită a mobilei în raza orașului Chișinău, dar și oferte, promoții periodice, avantajoase.

Modernizează-ți locuința cu mobilă calitativă, la prețuri accesibile, doar la ValdiMobila.

Distribue prietenilor