02May

Confort la un nou nivel! Descoperă cele mai noi mecanisme de deschidere pentru bucătării

Comentarii

În secolul XXI, când totul din jurul nostru evoluează cu pași grăbiți, până și piesele de mobilier cu construcție simplă devin, pe zi ce trece, tot mai avansate din punct de vedere al funcționalității, confortului și designului. Bucătăriile hi-tech au devenit unul din cele mai populare modele, îndrăgite mai ales de utilizatorii care își doresc ceva mai mult decât o bucătărie în stil clasic. Iar mecanismele inovatoare utilizate pentru buna exploatare a acestora, sunt capabile să transforme gătitul într-o adevărată competiție, de parcă ai fi participant la Master Chef.

Compania ValdiMobila, producătoare de mobilă la comandă în Chișinău și toată Moldova, a fost dintotdeauna dornică să-și bucure clienții cu cele mai noi modele de bucătării, dormitoare, mobilă pentru salon, baie, antreu și întreaga casă. Chiar dacă necesită o investiție mai mare, comparativ cu modelele standard, mobila de bucătărie cu mecanisme de ultimă generație este o adevărată comoară pentru orice gospodină. Iar ca să vă convingeți de acest lucru nu vă rămâne decât să testați pe pielea proprie cum ar trebui să arate o bucătărie dintr-un penthouse modern, ce poate fi transferată chiar în casa ta.

La ValdiMobila ai parte de feronerie pentru mobilă de ultimă generație

În goana după confort în orice activitate zilnică, inclusiv orele petrecute la bucătărie, producătorii mondiali în feronerie inovatoare pentru mobilă ne bucură zilnic cu soluții practice ce simplifică deschiderea, închiderea și pur și simplu amenajarea în stil hi-tech fără mânere, exces de accesorii și mecanisme învechite a bucătăriilor mari sau mici. Printre liderii mondiali în această nișă se numără companiile Aventos Blum și Hittech – specializați în producerea feroneriei care are ce spune prin funcționalitate, ușurință în exploatare și pur și simplu maximum plăcere atunci când o utilizezi.

Aventos Blum a reușit să se remarce pe piață internațională drept unul dintre producătorii care își bucură periodic partenerii cu feronerie pentru toate tipurile de mobilă, inclusiv pentru bucătărie – fiind considerată drept locul unde confortul trebuie să se simtă ca la el acasă. Mecanisme de deschidere inovatoare, balamale de calitate superioară și tot felul de feronerie care fac exploatarea mobilei mult mai confortabilă – anume aceasta este nișa explorată zilnic de producătorii acestei companii. Din gama diversă de feronerie, putem enumera următoarele:

  • Sisteme de ridicare pentru uși (Aventos HF, HS, HL, HK, HK-S, HK TOP, HK-HS);
  • Sisteme variate de balamale fiabile în timp;
  • Sistem box (pentru sertare) – legrabox, tandembox, metabox;
  • Sisteme de glisare – Movento, Tandem, Standard;
  • Compartimentare – Ambia-Line, Orga-Line;
  • Sortiment variat de tehnologii de mișcare pentru sertare, cum ar fi: Blumotion, Servo-Drive, Tip-on;
  • Dar și soluții practice pentru dulapuri, precum: Space Tower, Space Corner, dulăpioare înguste și chiar dulapuri sub chiuveta;

Au grijă să ne asigure o deschidere impecabilă a dulapurilor din bucătărie și producătorii Hettich – creatori a numeroase mecanisme utilizate pe larg pentru bucătăriile Hittech. Aceștia își îndreaptă atenția spre același segment, bucurându-ne cu feronerie fiabilă în timp. Printre mecanismele acestui brand, se numără: balamalele cu amortizator integrat, Push to Open sau Sensys, glisiere diverse pentru sertare, în funcție de capacitarea acestora, cum ar fi sistemul de glisare cu bile sau Quadro – capabile să ofere o deschidere comodă, facilă. Hittech este cunoscut și pentru mânerele sale moderne, divizate în 4 stiluri generale: Folk, Organic, New Moderne, Deluxe, dar și sistemele moderne pentru sertare, uși culisante și profiluri de mânere (un element indispensabil pentru stilul hi-tech).

Dacă v-ați rătăcit în multitudinea de modele, nu vă rămâne decât să vizitați magazinul de mobilă ValdiMobila, de pe strada Uzinelor 3 unde avem prezentate pe viu câteva din modelele prezentate și să răsfoim împreună cataloagele producătorilor, în care sunt explicate detaliat fiecare din aceste tehnologii. Toată feroneria acestor branduri poate fi exportată în Moldova, la dorință, iar specialiștii noștri vor avea grijă să o integreze în modelul de mobilier la comandă ales. Noi vă garantăm cel mai înalt nivel al calității, proiectare individuală gratuită, ținând cont de toate necesitățile dvs., fie că aveți nevoie de mobilă de bucătărie pe colț, bucătării mici, sau de tip open-space. În plus, beneficiați de livrare și asamblare gratuită a mobilei în Chișinău.

Investiți în mobilă de calitate, durabilă în timp, doar la ValdiMobila! 

Distribue prietenilor