24Sep

Deschide o nouă lume a confortului cu dulapurile cu uși pliante WingLine L

Comentarii

Dacă ceva timp în urmă, dulapurile erau doar un obiect de mobilier simplu, cu deschidere clasică, una sau două uși și compartimentare standard, astăzi acestea au devenit o adevărată creație de artă pentru producătorii de mobilier. Dulapurile cu uși glisante sau pliante, ce se deschid ușor și lin de la o simplă atingere nu mai sunt o invenție a viitorului, ci un must-have în casa celor ce își doresc ceva mai mult decât mobilă clasică, tradițională. La ValdiMobila, producător autohton de mobilă la comandă, tindem să pășim ferm în lumea mobilierului futurist, utilizând în producere mecanisme de deschidere, de-a dreptul deosebite.

Unul din ele este și sistemul de deschidere pentru dulapuri cu uși pliante – WingLine L de la Hettich, brand german de top de feronerie pentru mobilă, devenit vedetă în rândul dulapurilor cu uși pliante, pentru că pare a fi pur și simplu magic. Cu o simplă atingere a ușilor, ni se deschide o lume întreagă de rafturi și sertare bine compartimentate, unde puteți stoca toate lucrurile de care aveți nevoie. Fie că aveți nevoie de un dressing în hol, salon sau dormitor – acest mecanism modern poate transforma orice dulap, într-o adevărată „comoară” practică și funcțională, cu care, vrei nu vrei te mândrești.

Alege uși pliante WingLine L pentru un dressing de vis

Modul de funcționare a mecanismului pliant WingLine L de la Hettich este mai simplu ca niciodată. Datorită sistemului mecanic Push and Pull (împinge / trage), printr-o simplă atingere a ușilor, acestea se deschid automat, oferindu-ne un efect panoramic impresionant. În plus, sunt utilizate materiale de cea mai înaltă calitate, capabile să asigure funcționalitatea acestuia pentru o perioadă cât mai îndelungată de timp. Acesta nu este un exemplu de dulap de haine ieftin, dar, echipați cu un astfel de șifonier, puteți fi sigur de durabilitatea lui în timp.

Compania producătoare de feronerie Hettich oferă soluții fascinante pentru toate tipurile de mobilier, care te duc la un alt nivel al confortului. Cu ajutorul acestor mecanisme, putem pune, în sensul cuvântului „mobila în mișcare”. Astfel, dacă visați să vă dotați casa mobilă funcțională, modernă, facilă în utilizare – la ValdiMobila putem să transformăm acest vis în realitate. Iată ce alte mecanisme interesante ne aduc cei de la Hettich:

  • Sistem de deschidere Easys;
  • Sistem glisant – TopLine XL – pentru o alunecare și amortizare ușoară și silențioasă;
  • Mecanism flexibil pentru dulapuri cupe – TopLine L;
  • Sistem de ridicare LegaDrive pentru mobilier de oficiu;
  • Fronturi fără mânere pentru bucătării la comandă, în stil minimalist;
  • Mecanisme pentru sertare Arcitech;
  • Sistem de ridicare pentru electrocasnice incorporate.

Vă așteptăm cu drag în show-room-ul nostru să vă prezentăm câteva din mecanismele disponibile. ValdiMobila înseamnă mobilă de calitate premium, mecanisme moderne, paletă imensă de nuanțe și structuri, realizarea într-un timp scurt a mobilierului dorit, la cele mai avantajoase prețuri, cu livrare și asamblare în toată Moldova.

Mobilă la comandă ValdiMobila – pentru un alt nivel al confortului!

Distribue prietenilor