27Aug

Ne pregătim de școală cu Valdimobila! Cum alegem masa în camera copiilor?

Comentarii

1 septembrie e tot mai aproape, iar odată cu el și grija sporită a părinților față de bunăstarea și confortul copiilor, atât la școală, cât și acasă. Asta e firesc, doar asigurându-le un mediu favorabil copiilor noștri, putem fi siguri de succesele lor pe plan școlar. Unul din elementele la fel de necesare ca rucsacul de școală, caietele și toate rechizitele, este masa pentru lecții, obiectul de mobilier unde copiii își pregătesc zilnic temele pentru acasă, desenează sau citesc cartea preferată. Chiar dacă pare a fi un detaliu neînsemnat, masa de lucru în camera copiilor trebuie aleasă cu atenție, dacă doriți să fiți mulțumiți atât dvs. cât și micuții voștri dragi.

ValdiMobila, producător autohton de mobilă la comandă, cu peste 15 ani de experiență fructuoasă în această nișă, are în colecția sa, sute de familii fericite și elevi sârguincioși, și asta datorită modelelor inedite de mobilier în camera copiilor create cu mult drag și pasiune pentru clienți fideli din toată țara. Mobila pentru copii este o ramură tot mai populară în prezent, de aceea mereu depunem multă sârguință ca obiectele de mobilier create să întrunească toate standardele calității, confortului, funcționalității, aspectului estetic.

Masa pentru lecții – sursă de inspirație pentru cei mici

Astăzi, masa de scris în camera copiilor nu mai este o simplă masă de birou, cu câteva sertare și un dulăpior mic în partea dreaptă, ci o adevărată împărăție a cunoștințelor, care pe cât e de funcțională, pe atât de frumoasă. Tendințele au evoluat, iar astăzi cele mai populare rămân a fi mesele de lucru în stil modern, din MDF sau PAL, cu suprafață lucioasă sau mată. La capitolul nuanțe, tendințele sunt diverse, de la culori neoclasice, natural (Ivory, alb, crem), până la nuanțe aprinse (violet, verde, galben), întâlnite mai ales în dormitoarele copiilor mai mici.

Ce ține de tipul construcției, mesele de lucru pentru copii, nu se deosebesc prea mult de cele din oficii, cu excepția marginilor rotunjite, nuanțelor, modului de compartimentare a sertarelor, dulăpiorului. În zilele noastre, tot mai mulți părinți optează pentru combinarea paturilor supraetajate cu un mini birou pentru copii. Această alternativă vă permite să economisiți spațiu din jur și să folosiți eficient fiecare centimetru din dormitorul copiilor. Iar în plus, are și un design modern, care la sigur va fi îndrăgit din prima de cei mici. Indiferent ce model de masă pentru copii alegeți, tradițional sau modern, atrageți atenția la următoarele criterii:

  • Materialele din care sunt produse. Nu trebuie să vă spunem prea mult de ce este importantă calitatea, mai ales în cazul mobilierului pentru copii. Fie că alegeți MDF sau PAL, sau chiar lemn natural, aveți grijă să dați pentru un producător ce respectă standardele calității;
  • Siguranța. În general, toată mobila trebuie să aibă o construcție rezistentă, sigură, inclusiv cea din camera pentru copii. În acest caz sunt excluse colțurile prea ascuțite, construcția necalitativă, feroneria de calitate joasă sau acoperirea cu lacuri chimice dăunătoare;
  • Funcționalitatea. Când alegeți masa de scris, atrageți atenția la necesitățile și caracteristicile individuale ale copiilor dvs., dacă doriți ca aceștia să fie mereu mulțumiți. Dacă nu aveți suficient spațiu de depozitare, puteți opta pentru un mini birou, cu dulapuri suspendate, sertare, rafturi, într-un set cu masa de lucru;
  • Aspectul estetic. Și desigur, nu uităm de frumos. Sfătuiți-vă cu copiii ce culori le sunt mai aproape de suflet, și alegeți nuanța care vă place la toată familia.
  • Ultimul, dar nu cel din urmă criteriu. Aveți în vedere propriile dimensiuni, atât ale camerei cât și locului destinat amplasării mesei de lucru. Astfel, aveți garantat o atmosferă relaxantă, comodă.

Până la 1 septembrie au rămas zile numărate, de aceea vă așteptăm cu drag la ValdiMobila să alegem împreună masa de scris potrivită pentru copii voștri dragi. Noi vă garantăm cel mai variat sortiment de nuanțe disponibile, modele complexe, realizate într-un timp scurt, garanția calității, livrare + asamblare în Chișinău, toată Moldova.

Începeți anul școlar cu brio, echipați cu masă pentru lecții de la ValdiMobila.

Distribue prietenilor