20Jan

TOP 5 idei de la ValdiMobila cum să-ți amenajezi bucătăria în 2020

Comentarii

Care este cel mai vizitat loc din fiecare casă sau apartament? Fără îndoială, bucătăria – camera unde aducem la viață cele mai exotice rețete culinare, dar și luăm masa alături de cei dragi. Pentru ca atmosfera din această odaie să fie mereu productivă și primitoare, este important să o amenajăm cu mobilă pentru casă stilată și de calitate. ValdiMobila, producător autohton de mobilă la comandă știe toate secretele unei bucătării în care se va simți confortabil fiecare membru al familiei, ori de câte ori petreceți timpul aici.

O bucătărie confortabilă trebuie în primul rând să corespundă tuturor necesităților individuale ale familiei, dar și să fie creată după ultimele tendințe. Iar pentru că moda e mereu în schimbare, în articolul de azi am decis să vă prezentăm cele mai originale idei din 2020 pentru bucătării la comandă, la prețuri pentru orice buzunar. Sunteți curioși să le aflați? Îți relatăm în detalii despre fiecare stil în parte. Rămâi cu noi!

Stil rustic

Mobila rustică rămâne actuală și în zilele noastre, mai ales când vine vorba de bucătării. Luând în considerare forma și dimensiunile camerei, stilul rustic poate fi integrat cu succes în orice tip de bucătărie, fie că este vorba de mobilier în bucătărie pe colț, cu insulă pe mijloc sau model tradițional. Printre caracteristicile acestui stil se numără: nuanțele calde, armonia detaliilor, materiale naturale sau ce imită structura lemnului natural, a pietrei sau cărămizilor, obiecte de mobilier cu design clasic etc.

Stil Provence

Este unul din cele mai elegante stiluri pentru bucătării, potrivite pentru persoanele romantice și creative. Asemănătoare cu mobilă de bucătărie clasică, stilul Provance ne aduce acea picătură de eleganță cu aer modern, ce conferă încăperii căldură și rafinament. Printre cele mai populare nuanțe din 2020 se numără verdele măsliniu și albastru marin. Principalele detalii ale acestui stil sunt: combinarea valorilor clasice cu tendințele moderne, culorile liniștite și accesoriile curajoase.

Stil scandinav

Mereu ați visat la mobilă alba de bucătărie? Stilul potrivit pentru o atmosferă de vis în casa dumneavoastră este cel scandinav. Acesta se definește prin mobilierul cu design simplu, în nuanțe deschise și pastelate. Este alegerea potrivită pentru cei care își doresc ceva modern, dar totuși optează pentru un design cât mai liniștit și rafinat.

Stil Loft

Pe de altă parte, pentru cei care își doresc bucătării amenajate modern, cel mai popular stil rămâne a fi cel industrial (Loft). Designurile minimaliste și dure pot fi ușor integrate în practic orice încăpere, pot fi combinate cu orice tip de accesorii și, cel mai important, dau senzația de libertate. Caracteristicile principale ale acestui stil sunt: combinarea materialelor naturale, precum piatră sau lemn cu forme geometrice dure, mobilier cu décor minimalist, culori monotone, precum: maro, gri, negru sau alb.

Bucătării eclectice (combinația mai multor stiluri)

Iar dacă nu vă puteți opri la un singur stil, puteți combina mai multe. Când vine vorba de design în bucătării moderne, nu mai există o regulă generală de respectat, iar experimentele sunt cea mai bună soluție pentru cei mai curajoși. Puneți pe primul plan confortul și dați frâu liber ideilor ce vă vin în cap. Nu vă temeți să experimentați nici cu culorile, de la cele mai aprinse, până la nuanțe naturale de verde și bej. Designul personalizat cu siguranță se va remarca din prima.

Indiferent ce stil alegeți, la ValdiMobila vă putem ajuta să-l aducem la lumină în cele mai stilate modele de mobilă de bucătărie, pentru toate gusturile, necesitățile și bugetele.

Distribue prietenilor