12Nov

Cum ia viață mobila la comandă de la ValdiMobila! Etapele creării

Comentarii

Este firesc că lucrurile complexe trec prin mai mult etape ca să ne putem bucura de rezultatul final. La fel e și cu mobila la comandă, care, înainte de a ajunge în casele dumneavoastră și a vă oferi maximu confort în funcționalitate, parcurge o cale lungă și importantă de proiectare și creare. La ValdiMobila, magazin de mobilă autohton, fiecare etapă de crearea a obiectelor de mobilier joacă un rol major, de aceea, în articolul de astăzi am decis să ne împărtășim cu pașii pe care îi parcurgem ca să vă creăm mobilierul de vis și să vă invităm într-o mică excursie prin fabrica noastră.

Etapele creării mobilei la comandă de la ValdiMobila

Desigur că calea oricărui obiect de mobilier începe cu dorința clientului de a-și amenaja locuința cu mobilă nouă. Nu o să preamărim dacă o să spunem că fiecare proiect nou este o provocare căreia îi acordăm maximum atenție și dedicare, ca rezultatele să vă bucure atât pe voi, clienții noștri dragi, cât și pe noi în dezvoltarea continuă. Ca să vă transformați mobila la care visați, în realitate puteți fie să vă apropiați direct la show-room-ul nostru de pe strada Uzinelor 3, fie prin telefon, site-ul web sau pagina noastră de Facebook.

Vestea bună este că acum puteți comanda mobilă online. Cum are loc acest lucru? Tehnologiile moderne ne permit să facem legătura de la mii de kilometri depărtare, iar ValdiMobila este mereu deschisă la astfel de colaborări. Mai ales că numărul clienților care optează pentru comenzile online crește pe zi ce trece. Odată ce ați luat decizia finală să colaborați cu noi, începe povestea mobilierului la comandă și parcurgerea următoarelor etape în crearea ei:

  1. Prezentarea materialelor și consultarea cu un designer specializat. Aceasta este etapa de informare în care, împreună cu designerul nostru discutați întreaga gamă de materiale și nuanțe disponibile, avantajele și categoriile de preț. Consultanța este gratuită, iar designerii noștri sunt mereu deschiși să vă răspundă la orice întrebare.
  2. Executarea măsurărilor preliminare și proiectarea. Odată deciși cu materialul și nuanța, urmează etapa măsurărilor și proiectării. Aici avem două variante, fie să efectuați măsurărilor individual, iar noi ulterior facem proiectarea individuală gratuită, fie inginerii noștri vă pot ajuta cu luarea măsurilor. A doua variantă este mai eficientă, din motiv că inginerii specializați cunosc mai bine la ce detalii trebuie de atras atenție în special.
  3. Prezentarea proiectului 3D, contractarea și executarea măsurilor de control. Atunci când designul este gata vă prezentăm proiectul final în variantă 3D. Dacă proiectul coincide în totalitate cu cerințele urmează etapa măsurilor de control și, ulterior, contractarea. Indiferent de tipul de mobilă, comanda se legiferează cu un contract.
  4. Realizarea mobilei. Aceasta este cea mai complexă și îndelungată etapă în care are lor crearea propriu-zisă a mobilierului. Inginerii noștri depun multă muncă și talent ca să creeze mobilier calitativ, stilat și funcțional, după ultimele tendințe. Folosim doar materiale de calitate superioară, feronerie modernă, tehnologii inovatoare de producere.
  5. Instalarea mobilei conform contractului. Încă un avantaj să alegeți mobila ValdiMobila este livrarea și asamblarea pe tot teritoriul țării. În raza municipiului Chișinău acest serviciu este gratuit.
  6. Înmânarea certificatului de garanție. Când mobila deja a umplut casa de confort și inimile clienților noștri dragi de bucurie, urmează etapa finală – certificarea garanției. Pentru că ne dorim să creăm o relație loială cu clienții noștri, vă garantăm cel mai înalt nivel al calității.

Fiecare colaborare ne aduce doar emoții pozitive, clienți mulțumiți, recenzii pozitive și mult entuziasm să creăm cea mai bună mobilă pentru casa dumneavoastră.

Distribue prietenilor