25May

Dulapuri pentru copii ValdiMobila – ca să încapă toate hainele și jucăriile

Comentarii

Ne dăm seama că picii au crescut mari, când nu mai avem loc în camera lor pentru depozitarea hainelor și jucăriilor. Fiți pe pace ValdiMobila știe soluția! E timpul să alegeți un șifonier nou, încăpător și bine compartimentat. Iar cel mai bine e să optați pentru un dulap la comandă. De ce? Pentru că va fi creat ținând cont de necesitățile individuale, preferințele de design și chiar bugetul stabilit. Iar pentru că achiziția să fie cât mai simplă, ValdiMobila îți vine în ajutor cu un șir de recomandări. Să începem!

Dulapuri pentru dormitorul copiilor: detalii importante în alegere

Camera celor mici este locația unde aceștia se simt în apele lor și petrec aproape tot timpul liber, jucându-se, pregătindu-și temele și, desigur, dormind. Anume din acest motiv, mobilierul pentru copii trebuie să fie mega calitativ, funcțional și desigur cu un design deosebit. Într-un articol anterior deja v-am povestit în detalii despre cum să alegem corect mobila pentru copii, dar și despre criterii importante în alegerea paturilor supraetajate. Iar articolul de astăzi am decis să-l dedicăm spațiilor de depozitare.

Unul din elementele principale în orice dormitor, inclusiv al copiilor, este dulapul pentru haine. Iar luând în considerare că copiii cresc cu viteza luminii, e important să optăm pentru un șifonier potrivit pentru toate etapele lor de viață. Care va fi bine compartimentat, ca să avem suficient spațiu de depozitare, pentru toate lucrurile, de la haine până la jucării. În general, dulapurile pentru copii pot fi diverse, începând cu dimensiunile și terminând cu tipul de compartimentare. Astfel, deosebim următoarele variante:

  • Dulap de haine cu două uși, compartimentat în două zone: una pentru umerașe și una pentru rafturi și sertare;
  • Dulap cupe pentru copii, cu două sau chiar trei uși glisante, compartimentat după aceeași schemă: bară pentru umerașe pe mijloc, rafturi și sertare pe părți;
  • Dulap pentru copii de colț, compartimentat doar cu rafturi și sertare;
  • Iar dacă duceți lipsă de spațiu, puteți opta și pentru un dulap mai modest, cu o singură ușă.

Alegerea modelelor de dulapuri pentru copii potrivite depinde de mai multe criterii, și anume: ce doriți să depozitați (doar haine sau și alte lucruri), cât spațiu aveți în camera, ce formă și design are camera și cum putem integra dulapul, ca să se potrivească perfect. De aceleași criterii depinde și compartimentarea. Îți recomandăm să optezi pentru un dulap cu sertare, rafturi deschise și cel puțin o bară pentru umerașe. De asemenea, puteți integra și niște rafturi mai largi, unde veți amplasa coșurile pentru jucării și lucruri mici.

Siguranța – cel mai important detaliu al mobilierului pentru copii

Pe lângă aspectul estetic, dulapul pentru haine trebuie să fie bine organizat, ușor adaptabil după diverse necesități, practic în utilizare și sigur. Siguranța este unul din criteriile de bază al unui dulap, care trebuie să fie creat după toate standardele de calitate. Primul pas este să alegeți un material calitativ, durabil și rezistent. În general, dulapurile pot fi produse din mai multe materiale: furnir natural, MDF sau PAL. Cele mai populare sunt ultimele două, datorită paletei bogate de culori, dar și prețului avantajos. Un dulap pentru copii din MDF va fi la fel de rezistent ca unul din materiale premium, precum lemn sau furnir, dar și disponibil în tot felul de nuanțe, de la naturale, până la exotice. Iată de ce alte recomandări să ții cont atunci când alegi dulapuri pentru copii (fete sau băieți):

  1. Dulapurile trebuie să fie durabile și rezistente. Se recomandă, pentru maximum siguranță, să fie fixat de perete;
  2. Verificați ca sertarele și ușile să se deschidă ușor, dar și să fie dotate cu sisteme de siguranță, pentru a evita ca cei mici să se lovească;
  3. Finisajele materialelor utilizate trebuie să nu fie toxice, dar și rezistente la deteriorări mecanice. P.S Copiii sunt mereu în mișcare;
  4. Atrageți atenția la fixarea șuruburilor, care trebuie să fie sigură.
  5. Optați pentru un model care va rămâne actual în timp, atât la capitolul funcționalitate, compartimentare, cât și design.

La ValdiMobila suntem mereu gata să vă ajutăm cu orice proiect de mobilier, inclusiv pentru dormitorul copiilor. Realizăm tot setul de mobilier pentru copii: paturi, dulapuri, masă de lecții sau modele combinate, totul după necesități și preferințe individuale. În plus, vă bucurăm periodic cu reduceri de zile mari și cadouri pentru clienții fideli. Nu ezitați să ne scrieți pentru detalii!

Distribue prietenilor