04Jan

Când afară-i totul gri! Vorbim despre culorile în vogă pentru mobilă la comandă în 2020

Comentarii

Culorile sunt unul din elementele majore, ce contribuie direct la crearea unei atmosfere relaxante, prielnice și confortabile în orice încăpere. Cu fiecare an tendințele la capitolul nuanțe se diversifică, oferindu-ne noi soluții de a amenaja stilat și curajos practic orice tip de cameră, de la bucătărie sau baie și până la dormitor sau antreu. Dacă despre culorile ușilor de interior și cum să le asortați corect, deja v-am povestit în articolele anterioare, în continuare vom analiza nuanțele de mobilier pentru anul 2020.

Primul detaliu important referitor la anul ce vine este că în continuare sunt la modă experimentele cu culori din toate paletele. Iar când vine vorba de mobilă, oamenii uneori se tem să experimenteze cu nuanțele, optând pentru culori clasice, cum ar fi alb, negru sau gri. Dar ce ar fi dacă într-un interior modern am adăuga un pic de culoare. De exemplu nuanțelor mai reci, marine, desemnate dreptul culori anului 2020. Ce culori să alegeți pentru sezonul 2019 – 2020, dar și cum să le combinați ca să obțineți un rezultat de-a dreptul stilat, vă dezvăluim în continuare.

În 2020 alegem nuanțe vii cu „aromă” de natură și mare

Fiți de acord că mobilierul în casă este o achiziție pentru o perioadă îndelungată, de aceea toți își doresc modele care vor rămâne actuale chiar și după câțiva ani, dar în același timp se vor remarca prin aspectul estetic unic, funcționalitate și maximum confort. În fiecare an apar nuanțe noi pentru mobilă, iar regula principală este să învățăm să le combinăm corect, ca să ne putem bucura de actualitatea acestora chiar și atunci când au apărut tendințe noi pe piață. Iată la ce combinații stilate de culori merită să atrageți atenția anul acesta:

  • Albastru și verde – culorile anului 2020. Fie că optăm doar pentru accesorii, sau chiar un obiect de mobilier complex în nuanțe marine, această paletă cu siguranță se vor remarca frumos în orice tip de interior. Iar pentru ca a past
  • ra aspectul natural și designul minimalist, putem integra și culori neutre precum wenge, maro, gri, negru sau culoarea pământului etc.
  • În camerele întunecate, puteți alege nuanțe pastelate, care vor adăuga lumină în plus, iar odată cu trecerea timpului pot fi combinate și cu accesorii mai curajoase.
  • Decorul minimalist – în vogă și pentru 2020. Și anul acesta accentual major se pune pe obiecte de mobilier multifuncționale, cu textură și formă simplă, fără prea multe detalii ce pot încărca prea mult designul general.
  • Formele geometrice, cu linii dure – un accent simplu, dar atât de stilat. Alegând mobilier cu design simplu, puteți fi siguri că și peste ani, va rămâne în vogă.
  • Imitația lemnului natural. Naturalețea rămâne la ordinea zilei și în decorurile moderne, fiind compatibilă cu orice stil, trend sau nuanță.
  • Cu doar un detaliu mic poți schimba stilul întregului interior, de aceea nu vă temeți să experimentați cu accesorii deosebite. Încăperile personalizate mereu se vor remarca prin gustul estetic al celor care le-au amenajat.

Iar dacă totuși vă temeți de experimente și vreți să apelați la profesioniști, vă așteptăm cu drag în show-room-ul nostru la o discuție caldă cu designerii noștri specializați. Împreună vom alege tipul de mobilier care vi se potrivește cel mai bine. ValdiMobila înseamnă doar materiale de calitate, prețuri avantajoase, realizarea mobilier într-un termen scurt, livrare și asamblare în toată Moldova.

Alege un producător de mobilă care îți poate citi gândurile!

Distribue prietenilor