10Sep

Mereu n-ai loc pentru haine? ValdiMobila te ajută să-ți proiectezi dulapul perfect

Comentarii

Ce ne-am face fără dulapuri în casă? Totul în jur ar fi plin de grămezi de lucruri împrăștiate, pe care nu avem unde să le păstrăm. Aceste obiecte de mobilier simple sunt de nelipsit în fiecare casă, ajutându-ne să ne organizăm eficient hainele și alte lucruri de primă necesitate. Fie că e vorba de un dulap în bucătărie, dormitor, antreu sau salon, detaliu primordial este compartimentarea dar și amplasarea corectă a acestuia.

Dacă în cazul modelelor standard nu prea aveți de unde alege si trebuie să acceptați din start dimensiunile și compartimentarea de tip standard, în cazul dulapurilor la comandă aveți undă liberă doar spre ceea ce vă place, realizate după propriile dimensiuni și necesități, fie că planificați să vă îndreptați alegerea spre dulapuri ieftine sau modele premium.  

ValdiMobila este producătorul numărul unu în producerea dulapurilor de orice complexitate, pentru orice tip de încăpere. Un dulap nu este doar o adunătură de rafturi și sertare, acoperită pentru design cu uși, dar o adevărată „împărăție” a curățeniei, care vă ajută să adunați toate lucrurile la un loc, evitând astfel aglomerația, dezordinea și monotonia. Dacă cu celelalte dulapuri treaba e simplă, referitor dressingul în dormitor, vă recomandăm să vă gândiți bine câte lucruri planificați să stocați în el, unde îl amplasați și pentru cât timp va fi achiziția. Un dulap eficient poate fi adaptat la orice necesitate, dacă a fost creat și compartimentat corect.

În 2019 sunt în vogă dulapurile înalte până în tavan

Marele avantaj al mobilei la comandă este că o puteți crea după propriile dimensiuni, fără frica că obiectele de mobilier nu se vor integra perfect în încăperea pentru care sunt predestinate. Atunci când îți iei un dulap, dimensiunile joacă un rol primordial. Și aici nu e vorba doar despre înălțime. Astfel, nu uita să ții cont de următoarele măsurători: distanța de la podea până în tavan, lățimea încăperii unde va fi amplasat dulapul și, desigur, distanța până la celelalte obiecte de mobilier.

Dacă o duceți cam rău cu spațiul liber, puteți opta pentru un șifonier cu uși glisante – soluție practică și modernă, tot mai populară printre utilizatorii din prezent. Iar dacă totuși vă sunt mai aproape modelele clasice, dulapurile tradiționale cu elemente moderne se vor integra perfect în orice tip de hol, salon sau dormitor. Anul 2019 a adus cu sine pasiunea înflăcărată față de stilul neoclasic și nuanțele naturale. De ce? Pentru că pot fi combinate cu orice tip de accesorii și dau încăperii eleganță și rafinament.

Frumusețea e frumusețe, dar iată câteva sfaturi importante și despre compartimentare:

  • Țineți cont de dimensiunile din interiorul dulapului, ca să încapă cât mai multe lucruri, să le poți organiza eficient și să ai acces la ele ori de câte ori ai nevoie;
  • Nu uitați de compartimentul cu bară pentru umerașe. Pentru organizarea confortabilă a fustelor, cămășilor sau pantalonilor, se recomandă o înălțime de aproximativ 115cm;
  • Optați pentru rafturi adânci, de până la 50cm, ca să vă încapă toate hainele;
  • Alegeți mai multe tipuri de rafturi, sertare, în funcție de necesități, preferințe;
  • Pentru extra confort, puteți opta pentru mecanisme moderne de organizare, cum ar fi: accesoriu pentru pantaloni, umerare, pantograph etc.

Proiectează-ți dulapul pentru haine potrivit, doar la ValdiMobila. 

Distribue prietenilor