09Dec

ValdiMobila și-a înnoit colecția cu încă o serie nouă de uși – Italiano de la New Style

Comentarii

În ajun de Anul Nou, toți suntem cu gândul la cadouri, surprize și atmosfera feerică pe care ne-o creează magia sărbătorilor de iarnă. La ValdiMobila, atmosfera sărbătorilor se simte de două ori mai mult, mai ales că luna Decembrie ne-a adus încă o colecția stilată de uși în show-room-ul nostru. De data aceasta ale producătorul ucrainean New Style – cunoscut în lumea ușilor, datorită raportului optim preț-calitate, dar și celui mai divers sortiment de uși interioare moderne la prețuri mai avantajoase ca niciodată.

Seria nouă de uși cu stil de la New Style – Italiano

Colecția nouă, pe care puteți deja să o admirați în toată splendoarea, în magazinul de uși de interior, Valdimobila, este Italiano – reprezentată de patru modele sugestive în stil neoclasic, care cu siguranță vă vor atrage atenția din prima. Primul detaliu care face speciale ușile din această colecție este combinația sublimă dintre nuanțele clasice și elemente moderne de design minimalist, cu linii fine pe orizontală / verticală. Ușile din colecția Italiano sunt disponibile în tocmai 5 nuanțe stilate cu acoperire Smart Cover:

  • Perla Bianco;
  • Perla D`argento;
  • Perla di Caffe;
  • Perla di Grafite;
  • Perla Magica.

Producătorul ucrainean New Style are grijă de toate grupurile utilizatorilor, oferind modele de uși interioare din toate segmentele de preț, inclusiv ramura de buget. Cele patru modele din colecția Italiano au o grosime optima (44mm) și sunt disponibile în câteva dimensiuni și construcții (C1 / C2). Fie că vă doriți o ușă de interior gri sau mereu ați fost pasionați de ușile albe de interior, colecția Italiano le întrunește pe toate. Iată care sunt cele patru uși de interior modele noi din această colecție, disponibile acum și în show-room-ul ValdiMobila:

  • Verona. Ușă de interior din MDF, cu design minimalist și decor pe verticală, disponibil în două variante – cu sticlă (C2) și fără (C1). Caracterul minimalist îl face potrivit pentru orice interior, de la încăperile Loft, până la cele techno sau chiar clasice, dacă sunt combinate corect.
  • Vicenza. Unul din cele mai populare tipuri în rândul utilizatorilor alcătuit din 5 dreptunghiuri minimaliste, amplasate pe orizontală. Și în acest caz, puteți opta fie pentru varianta de uși cu sticlă, în câteva nuanțe: Black, Bronze, Graphite, fie înlocuirea acestora cu panouri din MDF.
  • Florence. Model ce îmbină elegant elemente de design verticale cu cele orizontale, iar rezultatul este de-a dreptul stilat. Combinat cu feronerie pentru uși modernă, acesta poate fi alegerea perfectă pentru orice încăpere.
  • Venice. Încă un exemplu de uși cu design vertical care cu siguranță nu va rămâne neobservat. Modelul este disponibil în 5 nuanțe: Bianco, D`argento, Caffe, Grafite și Magica. De asemenea, modelele din colecția Italiano sunt disponibile la un preț mai avantajos ca niciodată – 1960 lei.

Dacă sunteți deja curioși să le cunoașteți tete-a-tete, vă așteptăm cu drag de Luni până Sâmbătă în show-room-ul ValdiMobila, pentru a afla ultimele detalii despre toate ofertele la uși. În plus, dacă vă doriți un model personalizat, realizăm uși la comandă după proiecte individuale, din lemn și furnir natural. Colaborarea cu ValdiMobila vă aduce un numeroase avantaje, precum: cel mai variat sortiment de uși, consultanță gratuită cu un designer specializat, livrare / asamblare în toată țara.

E timpul să vă înnoiți ușile în casă cu modele inedite de la ValdiMobila.

Distribue prietenilor