30Sep

Completăm bucătăria cu chiuvete din granit Montabella, doar la ValdiMobila

Comentarii

Când ești pe cale să îți iei mobilă în bucătărie, pe lângă toate dulapurile și sertarele unde vei păstra vesela și ustensilele, ai nevoie și de alte elemente importante pentru maximum confort, cum ar fi chiuveta, tot felul de accesorii și chiar electrocasnicele. Chiuveta de bucătărie este un detaliu primordial în orice spațiu de gătit, oferindu-ne posibilitatea de a spăla comod și fără prea mult efort fructele, legumele sau alte produse alimentare, dar și vesela, ustensilele pentru mâncat și gătit. Într-un cuvânt, fără ea la bucătărie ar fi greu. De aceea merită să o alegeți corect, ca să rămână la fel de frumoasă și eficientă și după câțiva ani de utilizare.

Chiuvete din granit Montabella – combinația perfectă dintre design unic și confort

Indiferent pentru ce modele de bucătării veți opta, chiuveta rămâne un element indispensabil, care, fără îndoială, trebuie ales în așa fel, încât să se combine cu designul general. Una din cele mai populare alternative în acest sens, datorită raportului optim preț calitate, dar și designului naturist, ce imită perfect structura pietrei naturala sunt chiuvetele de granit. Acestea se potrivesc perfect pentru orice tip de bucătărie: bucătării mici, spațioase, în stil clasic, neoclasic sau modern. Iar cel mai important, sunt disponibile într-un spectru larg de modele și nuanțe.

Montabella este un producător autohton de chiuvete și blaturi pentru bucătărie din piatră artificială, apărut acum 5 ani pe piața din Moldova, dar cu o experiența bogată în producere. Toată gama de produse ale acestui brand combină tehnologiile germane de producere cu soluții moderne de design, iar în rezultat avem o calitate excelentă, la prețuri accesibile pentru fiecare. Marele plus să alegeți un brand autohton, este că beneficiați de garanție + deservire tehnică direct de la producător.

Iată doar câteva din avantajele de ce merită să vă îndreptați privirea spre o chiuvetă Montabella pentru setul ales de mobilier de bucătărie:

  • Spectru variat de forme și culori. Avem la dispoziție peste 15 modele de chiuvete, disponibile în peste 6 culori naturiste ce pot fi combinate cu orice model de blat.
  • Nu absorb mirosurile și petele de mâncare. Acest lucru este posibil datorită suprafeței poroase, rezistente la mirosuri și pete de grăsime.
  • Sunt trainice, funcționale și durabile în timp. Chiuvetele Montabella sunt produse în proporție de 80% - cuarț și 20% rășină, fapt ce le face să rămână la fel de durabile și după o perioadă îndelungată de exploatare.
  • Au formă ergonomică și cupă adâncă, ce le face foarte comode și eficient în exploatare. Luând în considerare mai mulți factori, producătorii Montabella au stabilit un coeficient ideal pentru comoditatea chiuvetelor în bucătărie, și anume 180 – 210mm.
  • Sunt rezistente la deformare și raze ultraviolete. Astfel, puteți fi siguri că chiuveta aleasă va fi rezistentă la zgârieturi și nu își va pierde prea repede aspectul de nou.
  • Oferă o izolare fonică și termică bună a apei. Acum spălatul veselei va deveni o plăcere, fără prea mult zgomot și incomoditate.
  • Sunt ușor de întreținut. Ritualul zilnic de îngrijire a unei chiuvete din granit este mai simplu ca niciodată: e deajuns doar să o ștergeți periodic cu un burete și detergent special.

Vă așteptăm cu drag la ValdiMobila să alegem împreună mobila de bucătărie la comandă, ce va corespunde în totalitate cerințelor și necesităților dvs. individuale. Pe lângă gama bogată de materiale și nuanțe din toate segmentele de preț, vă oferim posibilitatea să alegeți pe loc elementele adiționale pentru bucătărie, cum ar fi: feroneria, chiuveta, mecanismele de deschidere, de la producători autohtoni și mondiali cunoscuți.

Cu mobila la comandă de la ValdiMobila – confortul va deveni un lucru firesc în casa dumneavoastră!

Distribue prietenilor