19Feb

Super PROMOȚIE! Comandă bucătărie și primești CADOU cuptor cu microunde

Comentarii

Primăvara se apropie cu pași grăbiți, iar odată cu ea și dorința arzătoare de a da o nouă viață locuinței dumneavoastră. Nu degeaba se spune că anume anotimpul învierii este momentul oportun de a începe și a duce la bun capăt planurile planificate pentru întregul an. Amenajarea casei este mult mai productivă atunci când ai parte de promoții avantajoase la achiziționarea modelului necesar. Cu această ocazie, ValdiMobila, compania producătoare de mobilă, uși la comandă, va pregătit o ofertă la fel de plăcută ca și zilele de primăvară, pe care ar fi păcat să o pierdeți.

Doar la ValdiMobila, timp de o lună, în perioada 20 februarie – 20 martie, optând pentru alternativa achiziționării mobilei de bucătărie la comandă, beneficiați de un cadou garantat, de mare ajutor în orice bucătărie modernă – un cuptor cu microunde. Echipată cu cea mai bună mobilă, bucătăria dvs. va deveni un adevărat laborator de creație, mereu gata pentru noi experimente culinare, iar combinată cu electrocasnice moderne, gătitul va deveni un proces interactiv, interesant.

Astăzi oamenii nu se mai dau în vânt după mobilă de bucătărie ieftină, această încăpere devenind pe an ce trece tot mai modernă din punct de vedere funcțional, iar calitatea fiind una din calitățile principale care ne asigură buna exploatare. ValdiMobila știe secretul producerii bucătăriilor moderne, și mereu este dornică de a împlini visele bucătăreselor din toată țara, cu mobilier stilat, funcțional din lemn natural, MDF sau PAL de orice model sau complexitate.

De ce merită să optați pentru bucătărie după dimensiuni individuale? Deoarece puteți da frâu liber imaginației, ca în rezultat să aveți parte de o încăpere decorată așa cum v-ați dorit. De multe ori articolele din magazinele de mobilă sunt disponibile în mărimi, modele, nuanțe, standard, care nu întotdeauna se integrează perfect în bucătărie. Pe când mobila la comandă va fi creată după dimensiuni, preferințe, necesități individuale, ținând cont de specificul încăperii, designul general și chiar cele mai mici detalii care vă pot asigura maximum confort.

Compania ValdiMobila se poate mândri cu peste 13 ani de experiență fructuoasă în producerea mobilei, iar meșterii noștri cunosc ca nimeni altul cu ce ar trebuie să fie dotat mobilierul din bucătărie. Dacă ați decis să renovați bucătăria, nu mai e nevoie să cutreierați în lung și în lat magazinele specializate, tot ce trebuie este să vă creați în gând schița dorită, iar noi vă vom ajuta să o aducem la realitate. Ținând cont de toate doleanțele clienților, vă oferim proiectare 3D individuală gratuită, iar odată gata, aveți parte de livrare, asamblare gratuită a mobile în raza orașului Chișinău.

Surprizele nu se termină aici. Suntem mereu gata să vă bucurăm cu promoții și reduceri capabile să vă aducă zâmbetele pe față, mai ales în ajun de primăvară. După cum am menționat mai sus, pentru toți cei care sunt în căutarea de mobilă, bucătăria la comandă la ValdiMobila vă aduce și mai multe beneficii – un cuptor cu microunde de toată frumusețea, dotat cu o mulțime de funcții utile la gătit: încălzirea, decongelarea produselor și chiar pregătirea bucatelor, folosind una din programele prestabilite. Grăbiți-vă, promoția începe în câteva zile.

Comandă bucătăria de vis la ValdiMobila și ai un CADOU garantat!

Distribue prietenilor