24Feb

Bucătărie bej din furnir natural – visul oricărei gospodine! Proiect ValdiMobila

Comentarii

Cu siguranță, orice gospodină are în gând modelul bucătăriei perfecte, unde poți experimenta cele mai gustoase rețete culinare, stoca vesela preferată și lucrurile de primă necesitate în bucătărie, dar și lua masa alături de familie și prieteni, într-o atmosferă caldă și primitoare. E greu să-ți găsești mobila perfectă pentru bucătărie, într-un magazin cu modelele standard. Iar cea mai bună varianta e să-ți creezi mobilierul ce ți se potrivește cel mai bine, apelând la un producător de încredere, care va ține cont de cerințele individuale, buget și dimensiuni.

La ValdiMobila, companie producătoare de mobilă la comandă, transformăm în realitate cele mai inedite idei de mobilier pentru casă, oficiu sau spații comerciale. Iar bucătăriile au devenit una din nișele noastre preferate, pe care le explorăm cu fiecare an. Lucrăm atât cu materiale din ramura de buget, cum ar fi PAL sau MDF, cât și cu materiale premium, precum furnirul natural și lemnul. Iar cel mai important ținem cont de cerințele individuale ale clienților, ca să vă oferim anume ceea ce vă doriți și de ce aveți nevoie.

Una din creațiile noastre – bucătărie în nuanțe Nude din furnir natural

Despre furnirul natural cu siguranță ați auzit multe cuvinte de laudă. Este un material natural, creat din cele mai prețioase soiuri lemnoase, cu care se acoperă panourile din MDF sau lemn. Cea mai importantă caracteristică a furnirului este imitarea perfectă a structurii lemnoase. De fapt, furnirul este în sine o folie subțire de lemn, dar, care dă senzația că mobila a fost creată în totalitate din lemn masiv. Naturalețea și designul unic, care nu mai poate fi repetat, i-a adus acestui material popularitate și recunoaștere în rândurilor utilizatorilor noștri. Iar noi încercăm să-l folosim cât mai creativ pe tot mai multe modele de mobilier create de noi.

Pentru bucătării, furnirul natural poate deveni alegerea perfectă dacă sunteți pasionați de stilul neoclasic, cu forme rotunjite, decoruri clasice și elemente conservatoare. Încă un avantaj al acestui material este și diversitatea vastă de culori. Anul 2020 a păstrat aceleași tendințe, iar pe lângă culorile exotice, sunt în vogă nuanțele naturale, precum: Basic și Nude. Culorile deschise sunt cea mai bună soluție, mai ales pentru gospodinele care își doresc o bucătărie deosebită. Iar bejul, nuanța care i-a amploare anul acesta cu siguranță va atrage priviri.

Modelul din imagine combină valori clasice cu elemente de design moderne, furnitură de cea mai înaltă calitate și mecanisme de deschidere de ultimă generație. Nuanța cappuccino este combinată cu blat de bucătărie în culoarea albă, electrocasnice incorporabile și câteva detalii de design clasic, decorate cu linii albe și aurii. Setul de bucătărie a fost realizat la comandă, după mai multe discuții cu clienții, luarea măsurilor, proiectarea în câteva etape și stabilirea bugetului final.

Colaborarea cu clienții de la etapa inițială, când designerii află toate cerințele și necesitățile acestora și până la cea finală, când mobila deja este instalată, este elementul cheie care ne ajută să obținem rezultatul așteptat. Iată ce pași am urmat ca să creăm acest set de bucătărie în stil neoclasic:

  1. Consultanță cu un designer specializat în care clienții și-au expus toate ideile despre cum își doresc să arate bucătăria, tipul încăperii, nuanțele preferate, necesitățile individuale, dimensiuni etc.
  2. Stabilirea dimensiunilor. Măsurile pot fi luate direct de către client sau de către echipa noastră specializată;
  3. Proiectarea individuală. Designerul nostru va realiza mai multe proiecte, ca în cele din urmă, împreună cu clientul să aleagă proiectul final;
  4. Producerea propriu-zisă a mobilierului ținând cont de toate standardele calității;
  5. Livrarea și asamblarea mobilierului de către meșteri profesioniști;
  6. Feedback din partea clienților și oferirea garanției calității mobilierului realizat.

Urmând acești pași am reușit să creăm o adevărată capodoperă, care își bucură stăpânii, oferind cel mai înalt nivel de funcționalitate, confort și desigur plăcere sufletească. Vă așteptăm cu drag în show-room-ul nostru de pe strada Uzinelor 3 la o consultanță gratuită cu designerii noștri.

Distribue prietenilor