22Nov

Cel mai generos Black Friday de la ValdiMobila! Până la -30% la uși de interior

Comentarii

Iată că deja câțiva ani consecutiv, marea sărbătoare a reducerilor – Black Friday – numită și Vinerea Neagră, a devenit o tradiție și pentru magazinele, centrele comerciale și companiile de comerț sau producere de la noi. Că nu de alta, oricare cumpărător merită o zi în care poate să se înnoiască cu produsele dorite, la un preț mai mult decât avantajos. Iar pentru că suntem mereu dornici să ținem pasul cu toate tendințele, inclusiv cu cele prin care putem să ne bucurăm clienții noștri dragi, Black Friday 2019 aduce reduceri grandioase și pentru sortimentul de mobilă și uși marca ValdiMobila, deja al doilea an la rând.

Cum a apărut Black Friday și de ce anume în această zi au loc cele mai mari reduceri din an?

Cu siguranță mulți și-au dat această întrebare, mai ales că pentru țara noastră Big Sales din ultima lună a toamnei sunt o tradiție ceva mai nouă. Pentru prima oară, această sărbătoare a început să fie celebrată în Philadelphia, când, imediat după Ziua Recunoștinței, toți locuitorii și-au amintit că trebuie să cumpere cât mai urgent cadouri pentru cei dragi de Crăciun. Droaia de cumpărători grăbiți au invadat magazinele, iar străzile erau pline de mulțimi, ambuteiaje și cozi fără capăt. De aici a și luat viață denumirea de Vinerea Neagră. Iar în ultima zi de vineri din luna noiembrie, a început să fie sărbătorit evenimentul celor mai așteptate reduceri din an.

Black Friday în Moldova! Cum să nu ratați cele mai avantajoase reduceri?

Dacă pentru unii Vinerea Neagră ține doar de reduceri grandioase la haine, tehnică, produse cosmetice sau alte lucruri de uz zilnic, iată că și la ValdiMobila, producător autohton de mobilă și uși la comandă aveți parte de cel mai generos Black Friday la achiziționarea ușilor de interior. Astfel, anul acesta, e momentul oportun să vă faceți un cadou util atât dumneavoastră cât și casei dvs., cu ocazia sărbătorilor de iarnă și Crăciun, care sunt tot mai aproape.

Pentru că ValdiMobila, de Black Friday 2019 îți oferă tocmai 5 zile de reduceri la 5 modele populare de uși interioare, de la producători cunoscuți, cu care colaborăm deja de ani buni, precum: Terminus, Albero și New Style. Promoția este valabilă în perioada 25 – 29 noiembrie, ultima săptămână din noiembrie dar și săptămâna care se încheie frumos această toamnă rodnică. Ușile promoționale nu au fost alese întâmplător, ci în funcție de popularitatea în rândul utilizatorilor.

Iată care sunt modelele de uși pe care le puteți achiziționa de Black Friday la ValdiMobila, la preț promoțional cu până la -30%:

  • Terminus – seria Caro, model 41, culoarea Albă (ușă plină sau cu inserție din sticlă). Preț promoțional: 4950 de lei.
  • Terminus – seria Elit, model Milan Melinga. Preț promoțional: 3100 de lei.
  • Albero – model Roma, culoarea Albă, (ușă cu sticlă sau plină). Preț promoțional: 2100 de lei.
  • Albero – model Sigma, ușă de interior albă. Preț promoțional – 2100 de lei.
  • Novii Stili – model Lineya (toată paleta de culori). Preț promoțional 1500 de lei.

Vă așteptăm cu drag în show-room-ul nostru de pe strada Uzinelor 3, clădire Grand Secret, etajul 2, să savurăm împreună din reducerile de Black Friday 2019 de la ValdiMobila.

Distribue prietenilor