19Nov

Bibliotecă în living: 7 idei dulapuri pentru cărțile preferate

Comentarii

În perioada Internetului, când practic toate activitățile noastre au trecut în regim online să ai o bibliotecă în living modernă e o adevărată valoare. Aici putem păstra cărțile preferate, amenaja un locșor cald și comod, pentru a le savura din plin, dar și pur și simplu, relaxa, după o zi grea de muncă. Mai ales că astăzi există pe piață tot mai multe modele de dulapuri pentru cărți, cu designuri și stiluri diverse, care pot transforma practic orice încăpere.

La ValdiMobila, realizăm des dulapuri de cărți, pentru living, dormitor sau camera celor mici. Și de fiecare data descoperim cât de practic poate fi acest obiect de mobilier, dacă este ales, creat și integrat corect în încăpere. Ba mai mult, ne bucurăm să aflăm că pentru unele familii, biblioteca proprie este o tradiție frumoasă, pe care o completează mereu cu cărți de suflet.

Deci, dacă demult planificați să vă creați o mini bibliotecă, în continuare vă vom povesti ce contează cel mai mult în alegere dar și ne vom împărtăși cu 7 idei, de la care puteți să vă inspirați.

Cum alegem un dulap de bibliotecă în living? Idei stilate și „încăpătoare”

Producătorii de mobilă la comandă, știu mai bine ca oricine cum trebuie să fie modelele de dulapuri perfecte, mai ales când vorbim despre etajerele pentru cărți. Pe lângă proiectul personalizat și designul trendy, acestea trebuie să fie încăpătoare și bine compartimentate, ca să ne ofere acces direct și confortabil la cărți și accesorii. Experiența bogată în această nișă ne-a permis să descoperim un șir întreg de secrete utile, pentru amenajarea oricărui tip de bibliotecă în living, fie mică sau mare. Ești curios să afli? Iată 7 idei inedite de la ValdiMobila pentru o mini bibliotecă:

  • Dulap de cărți pentru copii sau living, după proiect modular – cea mai comună variantă în rândul clienților noștri, realizată după dimensiuni individuale. Se potrivește perfect pentru o bibliotecă mare, ce poate fi combinată și cu accesorii și rame.
  • Proiectare personalizată în jurul televizorului sau căminului decorativ. O idee perfectă pentru livingurile mari, care la sigur va atrage priviri de admirație.
  • Amplasarea pe colt sau în nișe. Încă un model popular de dulap pentru cărți în Chișinău. Marele avantaj este că ne permite să economisim spațiul și să folosim zonele moarte.
  • Dulap de tip portal, amplasat în jurul ușii. Un truc original de a amenaja zona din jurul ușii și a folosi la maxim fiecare centimetru, idee perfectă mai ales pentru apartamentele mici.
  • Etajere care împart camera în două zone. Dacă vă doriți o zonă mai liniștită pentru lectură, puteți separa livingul în două zonă, tot cu ajutorul unui dulap. Acesta vă va ajuta să vă păstrați cărțile preferate, dar și să separați zonele din încăpere.
  • Variante compacte de dulapuri, fără uși. O idee minimalistă, potrivită pentru orice design, inclusiv încăperile în stil Loft sau modern.
  • Mini rafturi pentru cărți. Simplu și ușor de realizat, trebuie doar să găsești spațiile unde se vor integra cel mai bine rafturile și mini etajerele.

Echipa Valdimobila e gata să vă ofere cele mai creative și avantajoase oferte de bibliotecă în living, după proiect individual. Un colțișor frumos amenajat, cu cărți interesante din diferite domenii este mai mult decât un lucru material. După cum spune Cicero „O încăpere fără cărți, e ca un trup fără suflet”. Iar noi suntem mereu gata să dăm viață fiecărei încăpere, cu proiecte unice.

Distribue prietenilor