01Mar

Albul e mereu în trend! 6 motive să alegi uși de interior albe

Comentarii

Albul dintotdeauna a fost considerat culoarea purității, capabilă să se combine perfect cu orice altă nuanță, formând un tandem stilat și plăcut ochilor. Fie că optați pentru haine în această nuanță, mobilă, tehnică, sau chiar uși de interior albe, puteți fi siguri de actualitatea acestora în timp, chiar dacă moda e în continuă schimbare. Deși unele gospodine sunt de părerea că o ușă albă este mai greu de întreținut, aspectul inițial pierzându-și rapid valoarea și necesitând o îngrijire specială, rezultatul final își merită „jertfa”, și iată de ce.

Compania producătoare de mobilă și uși la comandă, ValdiMobila, are o pasiune aparte pentru producerea ușilor interioare albe, fie din lemn vopsit (furniruit), MDF sau PAL, după modele diferite, la prețuri avantajoase pentru fiecare. Fie că vă gândiți să achiziționați o ușă de la producători mondiali, sau să optați pentru un model individual de ușă la comandă, realizat după propriile dimensiuni, preferințe și necesități, e important să alegeți nuanța care s-ar potrivit perfect cu designul general al casei, iar albul deschide anume acel grup de nuanțe, îndrăgit de toți, mai ales de către cei pasionați de stilul conservator, clasic.

De ce să optați pentru uși albe?

O ușă în interior se contopește perfect cu întreaga încăpere, dacă îmbină perfect aspectul funcțional și cu cel estetic. Speciale la capitolul estetic sunt și ușile în nuanțe deschise, care asemenea unui soare, încing la propriu atmosfera din întreaga casă, creând un spirit liniștit, relaxant, plin de bunăstare și voie bună. Și fiindcă am pomenit despre nuanța White a ușilor de interior, iată care sunt cel puțin 5 motive să alegeți așa tipuri de uși:

  • Sunt foarte elegante, creând o stare de armonie și bun gust;
  • Pot fi asortate cu ușurință în orice încăpere, cu orice tip de mobilier, draperii sau accesorii;
  • Luminează camera, fiind soluția perfecte pentru locuințele unde nu pătrunde prea multă lumină din exterior;
  • Nu sunt greu de întreținut, în cazul în care optați pentru uși create dintr-un material de calitate;
  • Sunt cele mai vândute pe piață. Acest lucru explică caracterul unic al ușilor din această categorie, dar și preferințele generale ale publicului larg;
  • Au fost și vor rămâne mereu la modă.

La ValdiMobila aveți șansa să achiziționați la preț avantajos uși albe de interior de calitate, dar și oricare altă nuanță stilată, de la producători mondiali cunoscuți, precum: Terminus, Novii Stili, Albero, Belwooddoors. Producătorul ucrainean Novii Stili ne bucură cu oferte de uși PVC în această nuanță, din colecția în stil minimalist, Colori, începând cu 900 de lei, dar și modele mai complexe de uși din furnir, cu acoperire PP Premium, din seriile: Mira, Greta, Linnea, Pianna, Muza, care ajung până la 2260 de lei. Cu o varietate imensa de culori din paleta RAL ne bucură și producătorul Terminus, în nuanța alb evidențiindu-se modelele nr. 4 și 5.

Vă vor atrage privirile și ușile marca Belwooddoors, și anume colecțiile disponibile în nuanța White, cum ar fi: Graana, Avesta, Alta, înfundate sau cu inserții din sticlă, cu prețurile cuprinse între 3000-3500 de lei. Demne de admirație sunt și ușile producătorului Albero, în nuanțe splendide, un exemplu deosebit prin finețe și rafinament, fiind modelele din colecția Rim, disponibile la prețuri accesibile, de până la 2249 de lei.

Dă un nou suflu casei tale cu uși de interior de calitate de la ValdiMobila.

Distribue prietenilor