15Mar

Odihnește-te frumos! 6 idei de paturi pentru dormitor de la ValdiMobila

Comentarii

Dormitorul este camera, care înseamnă în primul rând relaxare. Aici ne petrecem timpul în fața televizorului, seara după ziua de muncă. Dar și ne umplem de energie, pentru următoarea zi. Iar pentru ca somnul să fie cât mai sănătos, iar atmosfera creată de mobilierul din dormitor să fie cât mai relaxantă, este important să optați pentru modele de paturi moderne pentru dormitor, capabile să transforme orice încăpere într-o zonă perfectă pentru somn și relaxat.

Nu o să ne greșim dacă o să spunem faptul că elementul principal în orice dormitor este anume patul. De aceea, este foarte important să îl alegeți cât mai conștient, atât din punct de vedere al confortului, cât și când vorbim de aspectul estetic și stil. Cele mai populare paturi pentru dormitor, au și prețuri mari. Totuși, trebuie de menționat că o investiție într-un pat bun, cu siguranță, se va recupera în timp, dar și va avea un efect benefic asupra calității somnului dvs. Un pat pentru dormitor matrimonial, trebuie să fie în primul rând:

 • Calitativ – creat din materiale de calitate, rezistente în timp;
 • Confortabil – dotat cu saltea ergonomică;
 • Încăpător – ca să încăpeți perfect, fie că este vorba de un pat în dormitor de o persoană sau două;
 • Personalizat – creat în funcție de propriile necesități;
 • Potrivit – să se integreze perfect în designul general al dormitorului.

6 idei de paturi în dormitor la comandă ValdiMobila

Dacă referitor la calitate, alegerea este strict individuală. Ce ține de design, în ajutor ne vin tendințele în materie de mobilier, care se schimbă constant cu fiecare an. Diversitatea mare de modele și stiluri, uneori poate crea dificultăți în alegerea modelului potrivit. Astfel, ValdiMobila vă vine în ajutor cu 6 idei stilate de paturi, potrivite pentru orice dormitor.

 1. Design simplu, laconic. Alegere perfectă pentru oamenii liberi, pasionați de simplitate. Aceste modele nu au nimic în plus, și pot fi integrate cu succes în orice interior, fie în stil Loft, Hi-tech sau oricare alte design minimalist.
 2. Model cu design dur dur. Se potrivește pentru încăperile în stil Country. De regulă, este ales pentru dormitoarele mari, la casă pe pământ sau vilă. Pentru încheierea efectului, poate fi combinat cu accesorii sau alte obiecte de mobilier ce imită structura lemnului.
 3. Pat de dormitor clasic. Soluția perfectă pentru persoanele conservatoare, pasionate de stilul clasic. Simplu, dar cu design elegant, acest model se va integra perfect într-o încăpere neoclasic, creând o atmosferă caldă și relaxantă.
 4. Stil Provance. Apropiat de cel clasic, dar cu elemente de decor ceva mai elegante – acesta a devenit unul din design-urile preferate pentru dormitoare. Un pat pentru dormitor alb, cu siguranță, va atrage priviri de admirație.
 5. Modele în culori exotice. Iar dacă doriți ceva mai deosebit, puteți alege paturi colorate în nuanțe aprinse. Aceste modele se potrivesc pentru dormitoare în stil Provance sau Country, dar și pentru încăperile moderne. Cel mai important să alegeți o culoare ce poate fi ușor combinată și cu celălalt mobilier.
 6. Paturi de dormitor elegante. Iar dacă vrei să te simți ca într-un adevărat palat, stilul barocco îți poate crea această atmosferă. Paturile în acest stil se potrivesc pentru dormitoarele mari, cu pod înalt.

V-am inspirat și deja vă imaginați cum va arăta patul perfect pentru dormitorul dumneavoastră? Vă așteptăm la o consultație gratuită cu designerii noștri, în regim online, la numerele: 079 064 963 / 069 125 377 (GSM, Viber, Whatsapp sau Telegram) sau pe Facebook și Instagram

Distribue prietenilor